Astrologie și Carieră

Durata articol - 2 minute

Astrologie în Carieră

Pentru mulți dintre noi cariera este un domeniu foarte important al vieții noastre, mai ales în vremurile în care trăim când e mai important ca niciodată să ne putem asigura independența în câmpul muncii.

Tehnicile Astrologice ne pot veni în ajutor și în acest domeniu. În Astrologie, una din cele douăsprezece case, respectiv casa a X-a, este dedicată exclusiv Carierei, profesiei și statutului social în timp ce casa a II-a este dedicată exclusiv Finanțelor și stării materiale. Astfel, cunoscând data, ora și locul nașterii nativului, putem evalua atât potențialul nativului în carieră cât și direcțiile, proiectele sau abilitățile în care acesta ar trebui să își concentreze eforturile. Combinând astfel aspectele legate de profesie cu cele legate de planul material putem obține o perspectivă de ansamblu asupra întregului profil profesional.

Mai mult, folosind o abordare pluri-disciplinară care cuprinde atât Numerologie cât și Astrologie Natală, Orară și Elecțională, puteți identifica, planifica și acționa pe toate coordonatele principale ale carierei dumneavoastră:

 • Potențialul profesional de bază
 • Finanțe personale
 • Abilități personale și utilizarea lor optimă
 • Oportunități de promovare
 • Alegerea momentelor potrivite pentru a face mutări în carieră

Totodată, pentru cei care au parcurs deja traseul Carierei și au ajuns acolo unde și-au propus sau urmăresc acum să facă trecerea către o activitate independentă, o afacere sau o investiție, Astrologia aduce un plus de valoare printr-o soluție unică:

 • Astrologie Natală pentru identificarea posibilităților circumscrise nativității
 • Astrologie Orară pentru identificarea șanselor de manifestare/succes ale proiectului, colaborării sau investiției propuse
 • Astrologie Elecțională pentru identificarea momentelor propice pentru a începe proiectul, colaborarea sau investiția propusă

Astfel, toate coordonatele majore ale Carierei sunt adresate cu ajutorul Astrologiei pentru a ne asigura că nativul are parte de cele mai bune șanse și oportunități în alegerile sale privind cariera.

Pentru a beneficia de acest serviciu, solicită o ofertă folosind formularul de Contact.

Articole pe tema Carierei:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

 • Testimonials

  MarinaHarta numerologica este o descoperire relativ recenta pentru mine, o minunatie a numerologiei care dovedeste din nou in felul sau unic faptul ca nimic nu este intamplator. De cum am auzit prima oara de aceasta practica am ramas fascinata si mi-am dorit sa stiu mai multe. Si uite, cu ajutorul unui bun prieten acest lucru a devenit posibil. 🙂 a putea sa te scufunzi intr-o harta a ta personala cu ajutorul lui 123 aduce zambetul pe buze oricui mai ales cand realizezi cu stupoare ca se si potrives… Marina Reslescu2 Aprilie 2013București