Semnificația numelui Estera – Part-time Superstar

Durata articol - 3 minute

Estera_fundal

Etimologia numelui Estera

ESTERA. Potrivit cu Estera 2:7, numele evreiesc al Esterei a fost Hadasa (Mirt). Numele Estera ar putea să fie echivalentul termenului persan stara(„stea”), deşi unii fac legătura cu zeiţa babiloniană Iştar.

Semnificația numerologică a numelui Estera

Estera

Femeile născute cu acest nume sunt persoane deschise, joviale, dornice de experiențe noi și fascinate de tot ceea ce e strălucitor, extravagant și necunoscut.

Sunt genul de femei care nu pot fi ținute cu forța într-un loc, având nevoie să fie provocate și stimulate aproape constant. Una din slăbiciunile lor este aceea că tinde să le fie greu să finalizeze diversele și numeroasele proiecte pe care le încep. Ar vrea să le încerce pe toate, dar tinde să uite să mai și ducă lucrurile la capăt. Pentru a se echilibra, au nevoie de parteneri stabili, practici, de la care să poată învăța cum să ducă un proiect la bun sfârșit.

Că tot veni vorba de parteneri, femeia Estera are nevoie nu doar de un bărbat practic, ci și de unul care să îi atingă sufletul și să o provoace să se depășească, să se cunoască pe sine și să devină mai mult decât își poate imagina. Aceasta este dorința ei lăuntrică.

În ceea ce privește personalitatea ei, așa cum poate fi cunoscută la prima vedere, Estera pare genul de om deschis oricăror experiențe, plină de viață și dornică de a se exprima în toate felurile posibile. Tinde să fie sufletul oricărei petreceri (combinația 5/3) și acaparează toate privirile cu personalitatea ei magnetică. Rareori se întâmplă să nu obțină ce își dorește datorită puterii de convingere și a magnetismului personal.

Printre slăbiciunile ei putem enumera: egoismul, dificultate în a finaliza proiecte, tendință către excese de tot felul, absența limitelor, comportamente necuviincioase în situații nepotrivite, limbaj licențios (?)

Notă: Aceste caracteristici trebuiesc privite cu indulgență, întrucât nu vor exista niciodată două persoane identice. Chiar și în cazul persoanelor care poartă aceleași nume (nume + prenume) vor exista diferențe mari întrucât fiecare om are o experiență de viață diferită, iar asta ne modelează personalitatea într-un anumit fel.

Există însă anumite trăsături de bază care dictează sensul sau direcția generală de manifestare, cu un anumit grad de precizie, iar acestea pot fi revelate cu ușurință prin calcularea numerelor personale. Cu toate astea, nici aici povestea nu este atât de simplă pentru că numerele trebuiesc privite în ansamblu, împreună cu toate celelalte numere care alcătuiesc o hartă numerologică. Laolaltă, aceste numere alcătuiesc un fel de curcubeu numerologic, o amprentă unică a persoanei respective, adesea ușor diferită față de cea descrisă în articolul de față.

Pe lângă considerațiile mai sus amintite, mai pot adăuga că este important și dacă acesta este prenumele folosit în mod uzual sau nu (dacă există mai multe prenume) sau dacă este folosit în forma completă sau nu. Dacă este al doilea sau al treilea prenume, ș.a.m.d., conform certificatului de naștere, influența sa va fi mult mai subtilă decât a primului prenume.

În ultimul rând, trebuie să ținem minte că numele reflectă doar o  mică parte din personalitatea noastră și trebuie privit ca pe un instrument care să ne conducă mai departe pe calea cunoașterii de sine și nu ca pe un sfârșit de drum. 🙂

Continuă călătoria…

Dacă vrei să continui această călătorie pe care ai început-o aici, călătoria cunoașterii de sine, îți recomand să citești și despre oferta de analize personale de mai jos.

aNALIZA natală DE BAZĂ

INTRODUCERE

analiza unui DOMENIU de viață

ASTROLOGIE NATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE skype

înregistrareA SESIUNII

200 ron

ANALIZA natală FUNDAMENTALĂ 

INTRODUCERE

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE SKYPE

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

(400 ron) 300 RON

OFERTA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    EugeniaBună, Andrei, Îți mulțumesc pentru hărțile pe care ni le-ai facut. Azi noapte aproape am făcut noapte albă, nu am putut dormi și am citit mare parte din ce ai lucrat. Sergiu a primit și el și o să îți scrie și el. Mie mi-a spus sărut-mâna, nu se aștepta la o lucrare atât de compexă. Nu le-am printat înca, o să mă ocup și de asta. Îți dai seama cât de curioși am fost să le citim la prima mână. Felicitări pentru pasiunea și munca ta. Cu permisiunea ta, am să… Eugenia Bolea16 Ianuarie 2013Italia