Numărul Destinului 8

Durata articol - 4 minutes

infi[1]Ai puterea și potențialul de a realiza lucruri mari. Este atât o provocare cât și un drept cu care te-ai născut de a domina cel puțin o mică parte din acest pământ. În orice domeniu ai activa, te străduiești să devii cel mai bun și să dobândești succes în tot ceea ce faci. Ești o persoană foarte competitivă și nu te odihnești până ce nu știi că ți-ai depășit concurența. Îți plac provocările și rivalitatea. Ești realist și un planificator cu viziune de ansamblu. Banii și autoritatea îți pot cădea în mâini dacă ești dispus să te disciplinezi – un talent înnăscut, în general – și să perseverezi în fața obstacolelor imense pe care le vei avea de înfruntat.

Ești dinamic și eficient, înțelegi ideea de ansamblu și încercările majore ale unei situații și te descurci foarte bine în a gestiona și coordona resursele către o problemă anume. Datorită acestor aptitudini este mai înțelept să lași detaliile fine celor mai bine înzestrați pentru a se descurca cu acestea. De asemenea, este înțelept să acorzi tuturor respectul, considerația și răsplata cuvenită. Un lider bun are nevoie de o echipă puternică și motivată.

Ai tendința de a solicita celor care lucrează alături de tine să îți adopte planurile și strategiile fără comentarii, dar nu uiți să îi răsplătești pe cei credincioși și harnici. Nu se poate spune că ești un lider deosebit de tolerant – prea multă toleranță atinge anumiți senzori în sistemul tău de eficiență. Îți urmărești scopurile cu curaj și tenacitate.

Ești înzestrat cu o înțelegere naturală a banului, autorității și puterii. Ești capabil să îți urmărești scopurile în mod consistent, în ciuda tuturor încercărilor. În cele din urmă vei dobândi puterea pe care o cauți, dar cheia este să înveți să o și păstrezi. În tine trebuie să găsești acel echilibru delicat între caracteristicile superioare și cele inferioare ale omului – dimensiunea materială/dimensiunea spirituală (nu neapărat în sens religios). Provocarea ta în această viață constă în înțelegerea și echilibrarea idealurilor tale înalte cu realitățile și încercările vieții. Vei depune un mare efort și vei trece prin numeroase urcușuri și coborâșuri până ce vei dobândi succesul pe care îl cauți. În cel mai probabil caz, viața te va provoca de nenumărate ori cu obstacole ce vor părea a fi insurmontabile, dar în realitate acestea vor fi chiar oportunitățile prin care tu vei putea învăța cum să îți folosești puterea și autoritatea în fața adversităților, și să afli exact cât de puternic ești. Pentru a dobândi ceea ce îți dorești este crucial să echilibrezi planul material cu cel spiritual. Calea pe care alegi să mergi este una care necesită un echilibru între a da și a primi, între recompensă și pedeapsă, acțiune și reacțiune. În ciuda obstacolelor pe care le întâmpini ești un adevărat supraviețuitor. Când te concentrezi în mod exclusiv asupra dorinței pentru rezultate și succes poți deveni încăpățânat și intolerant; te poți lăsa condus de ambițiile personale ceea ce pe termen lung te poate face să îți pierzi simțul de a privi în perspectivă.

O zonă sensibilă pentru tine poate fi consumul de alcool. Evită să amesteci alcoolul cu plăcerea – este un cocktail exploziv pentru tine.

În cele mai multe cazuri poți fi un excelent manager, organizator și administrator cu talent în numeroase domenii ale vieții. Pot fi antreprenori, directori, bancheri, brokeri, negociatori, cartofori, antrenori, șefi de instituții, constructori, neguțători de artă, artiști (sculptură, arte plastice, etc), promotori, ofițeri militari, detectivi, ingineri, piloți sau căpitani de navă.

Ai fost înzestrat cu daruri speciale, al căror uz sau abuz poate avea repercursiuni imediate, adesea fizice, asupra ta sau a celor din jurul tău! Folosește aceste daruri pentru binele omenirii și acceptă lucrurile frumoase din viața ta cu recunoștință. În perspectiva evoluției tale această viață este una a răsplăților.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 8:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    DanielaANDREI, Sincera sa fiu nici nu stiu cum, si cu ce sa incep aceasta , hai sa-i zicem “epistola virtuala” , daca nu , cu primul cuvant,( care poate parea banal ,dar rostit din suflet de mine) care-mi vine acum in minte : M U L T U M E S C !…….mai mult de atat , mi se pare inutil….in sensul , ca am senzatia , dovedita dealtfel , ca tu Stii , despre mine ….mai multe chiar decat mine , tocmai prin intermediul lucrarii cerute de mine si interpretata atat de magistral de tine. Asa cum iti scr… Daniela Buculei27 martie 2013Terni, Italia