Numărul Destinului 33

Durata articol - 3 minutes

ag3[1]Numerele maestre indică o evoluție completă sau aproape completă a trăsăturilor asociate cu numărul la care acestea se reduc (în cazul lui 33 este vorba despre cifra 6).

Aceste numere vin de regulă cu dreptul la alegere, în sensul că persoana respectivă are posibilitatea de a-și asuma misiunea numărului maestru sau o poate refuza. Cu toate acestea, cel mai adesea este mai propice să alegi misiunea numărului maestru pentru că te conduce mai departe pe drumul evoluției tale.

Numărul Maestru 33 ca și Număr al Destinului presupune că misiunea ta este aceea de răspândi armonie și dragoste în jurul tău și în lumea întreagă. Este destul de simplu, dar deosebit de dificil… Este o misiune de sacrificiu. Ceea ce ți se cere prin aceasta este să muncești pentru a putea înțelege, aprecia și iubi fiecare vietate de pe pământ.

Pentru a putea duce această misiune până la capăt vei avea nevoie de multă experiență, ceea ce se traduce prin faptul că în viața ta vei fi provocat destul de mult și de intens, și vei trece prin experiențe care te vor testa și îți vei putea da seama cât de mult ai reușit să te apropii de obiectivul tău, misiunea ta.

Este o misiune a sufletului, ceea ce înseamnă că în adâncurile sufletului tău vei descoperi toate instrumentele necesare care te vor ajuta în îndeplinirea ei.

Cu toate astea, în ciuda tuturor dificultăților și provocărilor acestui drum, a alege să nu îl parcurgi, să nu îți asumi această misiune, poate însemna să trebuiasă să te împaci cu o viață întreagă de suferință și angoasă, știind și simțind că nu ți-ai atins menirea.

Născându-te sub auspiciile acestui număr maestru, cel mai adesea te vei trezi în situații în care ți se va cere să îi ajuți pe alții, adesea necondiționat, să îți asumi responsabilități, să faci dreptate acolo unde vezi că nu este, și să fii un sprijin pentru cei ce nu se mai pot ridica de jos. Poți lucra sau te poți implica în organizații de caritate, poți fi un părint deosebit pentru copiii tăi, și te poți bucura de multă dragoste din partea celor din jurul tău, a celor pe care îi ajuți.

Provocarea ta însă este să înveți să te iubești și pe tine însuți, să te înțelegi și să te apreciezi. De aici pornește munca ta cu adevărat.

Armonie, frumusețe și dragoste. Acestea sunt cuvintele tale cheie.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 33:

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

   EugeniaBună, Andrei, Îți mulțumesc pentru hărțile pe care ni le-ai facut. Azi noapte aproape am făcut noapte albă, nu am putut dormi și am citit mare parte din ce ai lucrat. Sergiu a primit și el și o să îți scrie și el. Mie mi-a spus sărut-mâna, nu se aștepta la o lucrare atât de compexă. Nu le-am printat înca, o să mă ocup și de asta. Îți dai seama cât de curioși am fost să le citim la prima mână. Felicitări pentru pasiunea și munca ta. Cu permisiunea ta, am să… Eugenia Bolea16 Ianuarie 2013Italia