Numărul destinului 22

 
Durata articol - 4 minute

Alex_Grey_oversoul[1]Ești un Maestru Constructor. Ești înzestrat cu un dar unic pentru a percepe anumite tipare în lumea arhetipala – infinită și divină – și de a le transpune în realitatea, în viața noastră cea de toate zilele.

Ai vise mari și fiecare țel pe care ți-l propui este colosal. Visezi să lași o urmă care să dăinuie pentru secole, și nutrești speranța că într-o zi vei putea schimba cursul istoriei. Pur și simplu simți că este imperios necesari să îți lași amprenta asupra civilizației umane. Simți că ești capabil de orice și că îți poți imagina orice. Dintre toate numerele, al tău este înzestrat cu cea mai mare capacitate de materializare și reușită, dar și cu cel mai înalt grad de eșec.

Ca să îți poți manifesta visele și aspirațiile vei fi nevoit să îți dedici întreaga viață pentru realizarea lor, și este foarte posibil să fi simțit deja acest lucru încă din copilărie, ceea ce poate te-a făcut să fii ușor intimidat de gravitatea și de impozanța muncii care se prefigura la orizont, conducând adesea poate către angoasă și îndoială.

Abia în fazele târzii ale maturității vei putea utiliza cu adevărat puterea ta interioară și vei pune cu adevărat pietrele de temelie ale destinului tău, căci în calitate de Maestru Constructor îți vei construi destinul de la zero. Promisiunea răsplăților va fi cel puțin la fel de mare ca și gradul de dificultate și de muncă al sarcinilor pe care le vei avea de dus la capăt.

Numărul 22 oferă celor care realizează dimensiunea sa adâncă șansa de a păși într-o dimensiune nouă în care zilele sunt expandate, capacitatea de creație este multiplicată, iar puterea de a ajuta umanitatea se va extinde dincolo de limitele normale ale vieții lor.

Există de asemenea posibilitatea de a refuza această încercare imensă, limitându-te la considerațiile practice ale vieții (22 se reduce către cifra 4). Poate nu îți dorești să îți asumi riscurile necesare, să depui eforturi și adesea sacrificii considerabile pentru a atinge culmi nebănuite încă, preferând confortul și siguranța realizărilor modeste, argumentând că visele tale sunt fantezii imposibil de realizat. Acest lucru conduce adesea către o frustrare interioară pentru că, oricât de mult ai încerca sa te convingi în sinea ta simți chemarea către o lume mai mare, către realizări mai mari.

Chiar și limitându-te, șansele tale de a avea succes sunt în continuare ridicate, căci ambiția și puterea de a reuși nu te părăsesc niciodată.

Ai pronunțate calități de lider, tinzi să fii perseverent și să nu cedezi în fața provocărilor. Cu toate astea, tu ești propriul tău inamic, și ești adesea cel care își pune singur piedici în cale (în principiu datorită sentimentelor de nesiguranță și îndoială dobândite în copilărie).

Mediul tău de lucru preferat ar fi poate în cadrul unei corporații mari, cu un impact mare asupra vieții oamenilor de pretutindeni, unde te poți manifesta în voi și poți urca pe scara ierarhică spre poziții de autoritate și putere.

Partenerul tău de viață ar trebui să fie o persoană care să te ajute să îți manifești idealurile și visele și care să te inspire să mergi înainte. Ești un vizionar, și, orice ai face, simți nevoia ca toate acțiunile tale să se îndrepte într-un fel sau altul către îmbunătățirea vieții oamenilor de pe pământ. Partea frumoasă este că chiar ai tot ce îți trebuie pentru a-ți realiza până și cele mai fantastice vise. Succes!

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 22:

  Află mai multe despre destinul tău

  Dacă vrei și tu propria ta hartă natală, ca să te cunoști mai bine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive disponibile pe site în secțiunea SHOP a acestui site.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  * Copy This Password *

  * Type Or Paste Password Here *