Numărul Destinului 5

 
Durata articol - 4 minute

Ești un spirit care adoră libertatea. Adori schimbarea și ești un aventurier prin excelență. Îți iubești libertatea, întocmai ca o pasăre care are nevoie de aripi pentru a supraviețui – nu poți trăi fără ea. Este nucleul în jurul căruia viața ta gravitează și care îți animă fiecare pas. Folosind această libertate în mod corespunzător , vei fi capabil să explorezi și să îți dezvolți toate talentele și abilitățile latente. Vei întâlni multe tipuri de oameni și vei face călătorii lungi. Libertatea este atmosfera de care ai nevoie pentru a înflăcăra tot ceea ce faci. Ești capabil  de a realiza aproape orice și, în cel mai probabil caz, destul de eficient.

Este imperios necesar să eviți senzațiile iluzorii de securitate, dacă vrei să te dezvolți în mod integral și armonios. Ești neobișnuit de adaptabil. În fapt, schimbările apar în viața ta ca binecuvântări. În aceeași manieră ai nevoie de provocare și de varietate. Îți displace profund rutina vieții – a fi blocat într-un „loc” anume este o catastrofă pentru tine. Începi să te simți nefericit atunci când cineva sau ceva anume ți se împotrivește sau te reține din ceea ce vrei să faci.

Simți o puternică atracție față de toate plăcerile vieții. Este foarte probabil ca încă din copilărie să visezi că vezi ținuturi îndepărtate și misterioase, explorând exoticul și senzualitatea. Ți-ar plăcea să poți încerca totul, măcar o singură dată! Întreaga viață este ca un teren de joacă pentru simțurile tale. Asta însă te poate conduce către excese și dificultăți. Poți încălca cu ușurință limitele tale naturale, biologice sau sociale. Ideea de „limită” este aproape de neconceput pentru tine – ceea ce te poate face să crezi că nu există limite față de lucrurile la care te poți expune. Poți face excese în ceea ce privește  mâncărurile, dulciurile, alcoolul, sexul și drogurile.

Ești înzestrat cu abilități excelente de comunicare. Ușurința cu care mânuiești cuvintele nu cunoaște limite și poți avea succes în vânzări, politică, avocatură,  relații publice și teologie. De asemenea, îți vine foarte ușor să împărtășești și să dezvolți idei noi. Îți place să lucrezi cu mâinile și ai și un talent pentru asta! Îți plac lucrurile noi, să mergi pe drumuri nebătătorite și să lucrezi în domenii de „frontieră”.  Nu este neobișnuit să îți placă să pariezi, și chiar să joci pe sume mari. Toate aceste lucruri adunate la un loc îți conferă o alură plină de entuziasm tineresc pe care cei din jur o găsesc contagioasă și atrăgătoare. Îți place să muncești în compania oamenilor, dar este important ca munca ta să nu fie afectată (încetinită) de cea a celor din jur.

Ai o minte isteață și iute, dar gândurile tale – la fel ca viața ta în general – sunt dezorganizate și împrăștiate. Trebuie să te străduiești să rămâi centrat și concentrat, dacă vrei să ai succes în viață. Te îndrăgostești frecvent, în special în anii tinereții, ai o fire extrem de senzuală și o dorință sexuală extrem de puternică. Aceste caracteristici îți vor oferi șansa unei vieți incitante și pline, dar trebuie să te ferești de sentimente și relații superficiale. Provocarea ta este aceea de a dezvolta și întreține relații mature și longevive.

Auto-disciplina și setarea anumitor limite sunt cheile dobândirii succesului în aproape orice segment al vieții tale. În mod ironic, de îndată ce vei învăța să îți impui limite în mod inteligent, vei dobândi o mult mai bună cunoaștere de sine și o libertate mult mai profundă. Acest lucru este în mod special valabil când vine vorba de a finaliza proiectele pe care le începi Ai tendința de a „renunța” odată ce ai devenit stăpân pe un job sau pe un proiect anume; te plictisești cu ușurință. Începi să visezi la o nouă provocare, cu mult timp înainte ca sarcina prezentă să fie finalizată. Acest număr al destinului te face să îți dorești lumea întreagă.

Ești conștient că ai multe talente care îți pot aduce succesul, dar acel succes depinde de voința ta de a alege anumite arii pe care să te concentrezi și pe care să le duci la cote maxime.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 5:

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *