Numărul Destinului 1

Durata articol - 3 minutes

1a98cd5[1]Ești un lider în adevăratul sens al cuvântului, independent și individualist. Ești extrem de ambițios, original și curajos. Te folosești de metode noi și netestate, și ești o persoană căreia îi place să exploreze și să inoveze. Deschiderea către prea multe influențe periferice te limitează și îți produce frustrare. Te încrezi în forțele proprii, ai încredere în tine și ești energetic.

Posezi abilități de conducător și ai cel mai mare succes atunci când deții sau manageriezi o afacere. Ai nevoie de libertatea de a lua propriile decizii, bazându-te pe propriile idei. Poți fi un politician foarte abil. De asemenea, ai capacitatea de a influența opiniile celor din jurul tău. Numărul 1 simbolizează inițiatorul, pionierul, războinicul, îndrăznețul și cel care își asumă riscurile. Generalii, politicienii de vârf, oamenii de afaceri, milionarii auto-realizați, liderii religioși, inventatorii, activiștii și artiștii avant-gardiști se nasc adesea cu numărul expresiei 1.

Puterea și perseverența sunt aspecte centrale pentru succesul tău. Trebuie să fii dispus să ajungi la frontierele vieții, dincolo de cărările bătătorite. Ești înzestrat cu o mare rezervă de voință pe care trebuie să o direcționezi către țelurile tale. Nu renunți ușor, ci îți urmărești cu determinare scopurile. Ai opinii foarte puternice, iar oamenii au tendința de a se simți atrași sau respinși de personalitatea ta puternică. Ai o mare putere de  concentrare și ești capabil de a-ți vizualiza scopurile, făcându-le astfel mai ușor de atins. Îți susții cu tărie convingerile și îți menții poziția. Toate aceste abilități îți amplifică șansele de a dobândi succes în viață. Poate exista tendința de a te concentra numai asupra ta, poți fi dominator, iar în extremis poți fi chiar violent.

Îi poți critica cu ușurință pe cei din jurul tău, plângându-te de lipsa lor de determinare și ambiție. Trebuie să înțelegi că nu toată lumea are „apetitul” tău pentru succes. Această lipsă de înțelegere poate duce la îndepărtarea prietenilor și a membrilor familiei tale. Trebuie să înveți să îți controlezi acestă tendință, pentru a putea menține armonia în relațiile tale cu cei din jur. Odată ce te convingi de corectitudinea inerentă  a ideilor tale, începi să le aperi și să le propagi cu o anumită încăpățânare și rigiditate. Evită obstinarea și antagonismul. Trebuie să îți cultivi echilibrul, compasiunea și perseverența. Îți asumi cu ușurință rolul de protector și preiei inițiativa cu ușurință atunci când este nevoie.

Mândria poate fi o capcană, ai grijă să nu cazi în ea. Te identifici atât de puternic cu scopurile și ambițiile tale încât uneori refuzi să vezi o potențială eroare sau slăbiciune în planurile tale bine puse la punct. Ești înzestrat cu putere și determinare care, odată puse în aplicare în ceea ce te pasionează, te vor conduce către mari succese în viață.

Calculează-ți Numărul Destinului aici!

Personalități care au Numărul destinului 1:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    testimonial Buna seara! Am avut o mare surpriza cand am inceput sa citesc analiza trimisa de d-voastra, a fost ca si cum mi-as fi pus o oglinda in fata sufletului si mi-as fi citit reflectia. Cred ca cele spuse acolo se potrivesc intr-o proportie de 90%! As avea si o intrebare…cum se explica faptul ca numerele pot avea o influenta asa de mare asupra oamenilor? (imi cer scuze daca e raspunsul dat deja in pdf, am sarit peste unele lucruri, dornica sa citesc analizele concrete). Va multumesc mult pentru efo… Roxana Elena Gîngu24 August 2013București