Harta Astro-numerologică Gratuită de Crăciun

Durata articol - 3 minutes

Merry-Christmas-pictures-free[1]Salutare, tuturor,

Fiindcă se apropie Crăciunul și fiindcă urmează să introduc un nou tip de analiză: analiza astro-numerologică, m-am gândit că ar fi frumos să fac un cadou drăguț de sărbători pentru 5 oameni norocoși.

Condiții de participare

Treaba stă în felul următor: pentru că am pierdut lista de abonați pe care o țineam până acum (serviciul Feedburner de la Google a fost închis), condiția de participare este înscrierea pe noua listă de abonamente Harta Numerologică. Formularul este atașat mai jos și se regăsește și în partea dreaptă a paginii. De reținut este că odată cu înscrierea vă abonați și la viitoarele articole care vor apărea pe site. De data aceasta veți primi un singur mail, luni dimineața, cu tot ceea ce s-a publicat în săptămâna anterioară.

Notă: toți cei care s-au abonat în trecut, sunt rugați să se aboneze din nou la newsletter pentru a intra în această tragere la sorți, și pentru a primi postările viitoare pe mail.

Pentru tragerea la sorți de Crăciun, și toate cele viitoare, am nevoie de toate informațiile din câmpurile formularului de mai jos (completate corect și cu simț de răspundere :)). Fără aceste informații nu pot face analiza astro-numerologică.

Câteva cuvinte despre acest tip de analiză astro-numerologică

 Este în fapt o combinație între o analiză numerologică și una astrologică, făcută pe loc și înregistrată în format audio. În cadrul acestei analize se vor căuta corelații între indicatorii numerologici și cei astrologici și se vor evidenția sectoarele principale ale vieții subiectului, punându-se accent pe personalitate, trăsături de caracter, calități și slăbiciuni, provocări majore etc.

Acest tip de analiză este complet personalizat pentru subiectul analizat. Înregistrarea durează circa 15-30 de minute.

Desfășurarea campaniei

Începând de astăzi și până la sfărșitul anului (adică 31.12.2015, ora 23:59:59) toți cei care se abonează la newsletter-ul Harta Numerologică vor intra în prima tragere la sorți din prima săptămână a anului viitor.

Tragerea la sorți se va realiza cu ajutorul generatorului de numere random.org, prin care voi selecta 5 numere din plaja 1 – n, unde n reprezintă numărul total de abonați până la data de 31.12.2015.

După tragerea la sorți, câștigătorii vor fi anunțați pe mail și printr-o postare pe site și vor avea ocazia să primească ei înșiși analiza, sau să o facă altcuiva cadou (caz în care voi avea nevoie și de informațiile acelor persoane, conform formularului de mai jos).

Predarea analizelor astro-numerologice

Cele 5 analize gratuite vor fi predate în săptămâna următoare tragerii la sorți, adică în intervalul 11-17 ianuarie 2016.

 

În sfârșit, dacă dorești să participi la tragerea la sorți sau dorești să te abonezi la newsletter-ul Harta Numerologică, înscrie-te în formularul de mai jos și confirmă pe mail abonarea.

Notă: Datele sunt complet confidențiale!

Succes și Sărbători Fericite!

Abonează-te la NewsletterComments are closed

  • Testimonials

    DanielaANDREI, Sincera sa fiu nici nu stiu cum, si cu ce sa incep aceasta , hai sa-i zicem “epistola virtuala” , daca nu , cu primul cuvant,( care poate parea banal ,dar rostit din suflet de mine) care-mi vine acum in minte : M U L T U M E S C !…….mai mult de atat , mi se pare inutil….in sensul , ca am senzatia , dovedita dealtfel , ca tu Stii , despre mine ….mai multe chiar decat mine , tocmai prin intermediul lucrarii cerute de mine si interpretata atat de magistral de tine. Asa cum iti scr… Daniela Buculei27 martie 2013Terni, Italia