Numărul Destinului

Durata articol - 3 minute

free-numerology-report[1]

Numele tău nu este întâmplător.

Momentul nașterii tale poate fi numit o poartă în timp. Numele tău este adevărata ta vibrație, melodia sufletului tău ce trecea prin acea poartă în timp pentru a intra în această lume. Această vibrație și această nuanță nu sunt conectate la tine în mod arbitrar, ci reprezintă o reflexie exactă, până la cele mai mici detalii, a entității vibraționale care ești tu.

De asemenea, numele tău reprezintă moștenirea istoriei tale personale până la momentul nașterii tale. Oricare ar fi acea istorie, și-a lăsat amprenta asupra persoanei care ești acum. Există numeroase speculații în istoria reîncarnării și a transmigrației sufletelor, dar oricare ar fi adevărul în acestea, ai intrat în această viață ca o entitate unică cu o formă ce reprezintă rezultatul unei anumite evoluții. Numărul Destinului arată în principiu care sunt atu-urile sau instrumentele pe care le avem la dispoziție pentru a ne îndeplini misiunea/misiunile.

Mulți oameni aderă la argumentul conform căruia că numele sunt date de părinți, iar acestea sunt alese în mod arbitrar. Eu cred că părinții aleg numele noastre percepând inconștient vibrația noastră și alegând numele corespunzător. Pur și simplu au dat glas vibrației pe care o „auzeau”. Greșelile de ortografie sau schimbările din ultima clipă fac parte din procesul de „reglaj fin”al cărui rezultat este acel nume care ți se potrivește pe deplin.

Poate ai observat că destul de des unei persoane i se potrivește de minune numele său, iar uneori e chiar amuzant. Numele Ion are o personalitate distinctă, aparte. La fel și Maria și George. Un alt indiciu despre cum numele se potrivesc unor anumite personalități este modul în care scriitorii dau nume personajelor lor fictive. Deseori hărțile numerologice ale acelor nume se potrivesc pe deplin caracterului personajului și a locului său în firul narativ. Cu alte cuvinte, autorul dă numele personajelor sale cu ajutorul intuiției, într-o manieră similară cu cea a părinților care aleg un nume pentru copilul lor. În ambele cazuri Intuiția este forța care ghidează.

Nu numai că numele tău este o vibrație muzicală a ta și a stării tale curente, ci reprezintă și toată cunoașterea și experiența cumulată în moștenirea evoluționară. Totul începe în planul vibrației. Numele tău este un sunet, sau o melodie care radiază în afară, din adâncul sufletului tău.

Pentru a calcula Numărul Destinului corespunzător numelui tău, folosește tabelul de mai jos pentru a identifica cifra corespunzătoare fiecărei litere din numele tău întreg (numele complet din certificatul de naștere).

alpha-numerology[1]După ce ai identificat fiecare cifră din numele tău, adună-le pe toate și redu numărul rezultat până la o cifră (cu excepția numerelor 11, 22 și 33; acestea nu se reduc).

Ex: Andrei Stinga = 1 +5 + 4 + 9 +5 + 9 + 1 + 2 + 9 + 5 + 7 + 1 = 58 = 5+ 8 = 13 = 1+3 = 4. 

Numărul Destinului meu este 4.

Mai jos vei găsi interpretările pentru fiecare număr al destinului (se vor actualiza pe măsură ce apar și articolele).

 

1 2 3
4 5 6
 7  8  9
 11  22  33

Continuă călătoria…

Dacă vrei să continui această călătorie pe care ai început-o aici, călătoria cunoașterii de sine, îți recomand să citești și despre oferta de analize personale de mai jos.

aNALIZA natală DE BAZĂ

INTRODUCERE

analiza unui DOMENIU de viață

ASTROLOGIE NATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE skype

înregistrareA SESIUNII

200 ron

ANALIZA natală FUNDAMENTALĂ 

INTRODUCERE

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE SKYPE

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

(400 ron) 300 RON

OFERTA

2 Comments

  1. Numarul destinului meu este 6.,.,?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    David StanicaAndrei specifica faptul ca numerologia nu e o stiinta exacta, si ca depinde mult de fiecare sa isi interpreteze utilitatatea profilului in viata lor, avand incredere in propria intuitie care le indica ce anume din profil e util, si ce nu. Eram sceptic in legatura cu numerologia (imi suna ca astrologia) (si inca sunt) si nu as platit pt un profil ca asta in mod normal. Ce m-a determinat sa platesc au fost cateva analize numerologice ale unor oameni de geniu, facute de Andrei. M-a dat pe spate … David Stănică9 Februarie 2013Manchester