Numărul Destinului

 
Durata articol - 3 minute

free-numerology-report[1]

Numele tău nu este întâmplător.

Momentul nașterii tale poate fi numit o poartă în timp. Numele tău este adevărata ta vibrație, melodia sufletului tău ce trecea prin acea poartă în timp pentru a intra în această lume. Această vibrație și această nuanță nu sunt conectate la tine în mod arbitrar, ci reprezintă o reflexie exactă, până la cele mai mici detalii, a entității vibraționale care ești tu.

De asemenea, numele tău reprezintă moștenirea istoriei tale personale până la momentul nașterii tale. Oricare ar fi acea istorie, și-a lăsat amprenta asupra persoanei care ești acum. Există numeroase speculații în istoria reîncarnării și a transmigrației sufletelor, dar oricare ar fi adevărul în acestea, ai intrat în această viață ca o entitate unică cu o formă ce reprezintă rezultatul unei anumite evoluții. Numărul Destinului arată în principiu care sunt atu-urile sau instrumentele pe care le avem la dispoziție pentru a ne îndeplini misiunea/misiunile.

Mulți oameni aderă la argumentul conform căruia că numele sunt date de părinți, iar acestea sunt alese în mod arbitrar. Eu cred că părinții aleg numele noastre percepând inconștient vibrația noastră și alegând numele corespunzător. Pur și simplu au dat glas vibrației pe care o „auzeau”. Greșelile de ortografie sau schimbările din ultima clipă fac parte din procesul de „reglaj fin”al cărui rezultat este acel nume care ți se potrivește pe deplin.

Poate ai observat că destul de des unei persoane i se potrivește de minune numele său, iar uneori e chiar amuzant. Numele Ion are o personalitate distinctă, aparte. La fel și Maria și George. Un alt indiciu despre cum numele se potrivesc unor anumite personalități este modul în care scriitorii dau nume personajelor lor fictive. Deseori hărțile numerologice ale acelor nume se potrivesc pe deplin caracterului personajului și a locului său în firul narativ. Cu alte cuvinte, autorul dă numele personajelor sale cu ajutorul intuiției, într-o manieră similară cu cea a părinților care aleg un nume pentru copilul lor. În ambele cazuri Intuiția este forța care ghidează.

Nu numai că numele tău este o vibrație muzicală a ta și a stării tale curente, ci reprezintă și toată cunoașterea și experiența cumulată în moștenirea evoluționară. Totul începe în planul vibrației. Numele tău este un sunet, sau o melodie care radiază în afară, din adâncul sufletului tău.

Pentru a calcula Numărul Destinului corespunzător numelui tău, folosește tabelul de mai jos pentru a identifica cifra corespunzătoare fiecărei litere din numele tău întreg (numele complet din certificatul de naștere).

alpha-numerology[1]După ce ai identificat fiecare cifră din numele tău, adună-le pe toate și redu numărul rezultat până la o cifră (cu excepția numerelor 11, 22 și 33; acestea nu se reduc).

Ex: Andrei Stinga = 1 +5 + 4 + 9 +5 + 9 + 1 + 2 + 9 + 5 + 7 + 1 = 58 = 5+ 8 = 13 = 1+3 = 4. 

Numărul Destinului meu este 4.

Mai jos vei găsi interpretările pentru fiecare număr al destinului (se vor actualiza pe măsură ce apar și articolele).

 

1 2 3
4 5 6
 7  8  9
 11  22  33

 

Cunoaște-te pe tine însuți

Pentru un tablou cu adevărat personal semnificațiile numerelor de mai sus trebuiesc privite prin prisma hărții natale, numerologice sau astrologice.
Dacă vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

2 Comments

  1. Numarul destinului meu este 6.,.,?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *