Numărul Destinului

 
Durata articol - 4 minute
free-numerology-report[1]

Numele tău nu este întâmplător.

Momentul nașterii tale poate fi numit o poartă în timp. Numele tău este adevărata ta vibrație, melodia sufletului tău ce trecea prin acea poartă în timp pentru a intra în această lume. Această vibrație și această nuanță nu sunt conectate la tine în mod arbitrar, ci reprezintă o reflexie exactă, până la cele mai mici detalii, a entității vibraționale care ești tu.

De asemenea, numele tău reprezintă moștenirea istoriei tale personale până la momentul nașterii tale. Oricare ar fi acea istorie, și-a lăsat amprenta asupra persoanei care ești acum. Există numeroase speculații în istoria reîncarnării și a transmigrației sufletelor, dar oricare ar fi adevărul în acestea, ai intrat în această viață ca o entitate unică cu o formă ce reprezintă rezultatul unei anumite evoluții. Numărul Destinului arată în principiu care sunt atu-urile sau instrumentele pe care le avem la dispoziție pentru a ne îndeplini misiunea/misiunile.

Mulți oameni aderă la argumentul conform căruia că numele sunt date de părinți, iar acestea sunt alese în mod arbitrar. Eu cred că părinții aleg numele noastre percepând inconștient vibrația noastră și alegând numele corespunzător. Pur și simplu au dat glas vibrației pe care o „auzeau”. Greșelile de ortografie sau schimbările din ultima clipă fac parte din procesul de „reglaj fin”al cărui rezultat este acel nume care ți se potrivește pe deplin.

Poate ai observat că destul de des unei persoane i se potrivește de minune numele său, iar uneori e chiar amuzant. Numele Ion are o personalitate distinctă, aparte. La fel și Maria și George. Un alt indiciu despre cum numele se potrivesc unor anumite personalități este modul în care scriitorii dau nume personajelor lor fictive. Deseori hărțile numerologice ale acelor nume se potrivesc pe deplin caracterului personajului și a locului său în firul narativ. Cu alte cuvinte, autorul dă numele personajelor sale cu ajutorul intuiției, într-o manieră similară cu cea a părinților care aleg un nume pentru copilul lor. În ambele cazuri Intuiția este forța care ghidează.

Nu numai că numele tău este o vibrație muzicală a ta și a stării tale curente, ci reprezintă și toată cunoașterea și experiența cumulată în moștenirea evoluționară. Totul începe în planul vibrației. Numele tău este un sunet, sau o melodie care radiază în afară, din adâncul sufletului tău.

Pentru a calcula Numărul Destinului corespunzător numelui tău, folosește tabelul de mai jos pentru a identifica numărul corespunzător fiecărei litere din numele tău întreg (numele complet din certificatul de naștere).

După ce ai identificat fiecare cifră din numele tău, adună-le pe toate și redu numărul rezultat până la o cifră.

Ex: Andrei Stinga = 1 +50 + 4 + 9 0+5 + 9 + 100 + 200 + 9 + 50 + 7 + 1 = 526 = 5+ 2 + 6 = 13 = 1+3 = 4. 

Numărul Destinului meu este 526, care se reduce mai departe la 4.

Iată și o analiză mai detaliată a caracteristicilor numerice -Extrase din Calculatorul Pitagoreic –>

Mai mult decât atât, în Numerologia Pitagoreică mergem mai departe și identificăm cuvintele care au aceeași expresie numerică (526) cu cea a numelui meu. Dintre acestea voi enumera câteva:

  • Aghiuță – Năstrușnic? :))
  • baftagiu – norocos. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar sunt.
  • (a) buchisi – a lucra ceva cu mare migală. Sunt foarte migălos și atent la detalii.
  • circular – care se întoarce întotdeauna la sine, egoist?
  • consecrație (Consacrare: foarte potrivit, având în vedere lucrările mele talismanice care sunt consacrate).
  • erotologie – studiul științific al dragostei
  • mitologicesc – legat de mituri, pentru care am o pasiune foarte puternică
  • omniscient – atoateștiutor. Nu le știu pe toate, dar sunt pasionat de cunoaștere.

Acestea sunt doar câteva dintre rezultate, dar arată genul de legături care pot fi făcute între numele nostru și cuvinte din vocabularul limbii române, și care reprezintă adevărata taină a artei numerologice. Acest gen de analiză, împreună cu Calculatorul Pitagoreic, pot fi descoperite în Cursul de Numerologie Pitagoreică.

În sfârșit, mai jos vei găsi și o analiză generică pentru fiecare număr al destinului, după metodele moderne care împart toți oamenii în 9 categorii mari și late. Personal vorbind, am renunțat la acest gen de interpretare a numerelor și mă ghidez după principiile Numerologiei Pitagoreice.

123
456
 7 8 9

Află mai multe despre destinul tău

Pentru un tablou cu adevărat personal, care să îți descrie caracterul și personalitatea, semnificațiile numerelor din acest articol trebuiesc privite prin prisma întregii hărți Numerologice sau Astrologice.
Dacă ești în căutarea unei analize practice și concrete pe baza Vieții și Destinului tău, poți continua călătoria cu una din analizele de mai jos, sau oricare din analizele din secțiunea SHOP a acestui site.

2 comentarii

  1. Numarul destinului meu este 6.,.,?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *