Viața lui Traian Băsescu – Președintele României

 
Durata articol - 7 minute

Traian Băsescu - Harta Numerologică

 

Dacă cu ceva timp în urmă am făcut o analiză pentru președintele Rusiei Vladimir Putin, de data aceasta am zis să mă surprind și să încerc să analizez harta unuia dintre cei mai notorii oameni din România, cu atât mai notoriu datorită evenimentelor de pe scena politică din ultima vreme.

Oricât de greu ar fi, oricare ar fi viziunea mea despre scena politică din ziua de azi, voi încerca să păstrez o atitudine detașată, echilibrată. Am ajuns la concluzia că doar astfel pot obține cel mai bun randament din practica numerologică. Dacă aș permite ca în analize să se strecoare propriile convingeri și credințe, dacă aș permite ca ele să fie influențate de acțiunile sau deciziile oamenilor respectivi, sau de părerile mele asupra acestor acțiuni sau decizii, nu aș atinge cu adevărat spiritul practicii acestei arte.

O analiză numerologică înfățișează sau ar trebui să înfățișeze Omul în deplinitatea sa potențială, ne arată sau ar trebui să ne arate cea mai înaltă și mai nobilă variantă a ceea ce poate deveni acel Om. Ne arată slăbiciunile și calitățile sale, dar nu ne spune ce va decide și ce va alege în fiecare clipă din viața sa.

Astfel, Omul se poate îndepărta sau se poate apropia de acest potențial cu care s-a născut/pe care l-a ales în momentul nașterii sale. Numai istoria poate judeca un Om, pe baza faptelor și deciziilor sale, astfel că mă voi abține din a emite judecăți cu privire la ce a făcut sau ce nu a făcut acest om.

Harta Numerologică a lui Traian Băsescu

TRAIAN BASESCU Harta Numerologica

În mod curios, am fost surprins să descopăr în harta lui Traian Băsescu, omul, o cale a vieții rezervată celor destinați să schimbe destinul unei mase mari de oameni – Calea Vieții 22. Numărul 22 este întradevăr un număr maestru, dar trebuie spus din start că, la fel ca toate celelalte numere maestre, el vine atât cu un potențial înalt, cât și cu o responsabilitate și o tensiune interioară enormă.

Oamenii care se nasc sub auspiciile acestui număr simt, deseori, că viața lor este menită a servi unui scop mai înalt, unui scop anume. Deseori, aceștia pot simți că este nevoie din partea lor să facă ceva anume, un anumit lucru, pe care îl pot cunoaște sau nu. Nu știu dacă acesta este și cazul lui Traian Băsescu, dar pot spune că, orice ar face sau ar gândi, nu poate scăpa de această „datorie” oarecum spirituală.

Mai poatefi spus că, atâta timp cât nu acționezi în spiritul acestei căi (22), cu atât mai dificilă tinde să devină existența ta. Această cale cere, în principiu, puterea de a construi, puterea de a urma o viziune înaltă, puterea de a construi o lume mai bună, o lume mai bună pentru toți oamenii din jurul tău, pentru toți oamenii ce pot fi atinși de urmările deciziilor tale.

Este fără îndoială o cale nobilă, dar dificilă. Din această perspectivă, Traian Băsescu are potențialul și responsabilitatea de a fi un om de stat deosebit. Pare surprinzător, poate, recunosc că nici eu nu mă așteptam la acest aspect. Cu toate astea, nu vorbim despre deciziile, atitudinea sau comportamentului președintelui până în momentul de față, ci doar despre ceea ce poate fi, despre ceea ce domnia sa poate sau nu să aleagă să fie, să devină.

În formele sale mai puțin dezvoltate, sau, altfel spus, atunci când de îndepărtezi de reperele acestei căi de viață (22), riști să cazi în fel și fel de capcane specifice. În mod particular, putem vorbi despre tendința de a te folosi de puterea cu care ești înzestrat, nu pentru a construi ceva durabil, nu pentru a îndeplini o menire înaltă și nobilă, ci pentru a satisface nevoi bazale, grosiere, materiale. Totodată, putem vorbi despre sentimente de angoasă, tristețe, amărăciune și neîmplinire…

Mergând mai departe, am observt că restul numerelor din harta lui Traian Băsescu nu oferă prea mult suport. Numărul Destinului 7, Dorința Inimii 2, Numărul Personalității 5 descriu întradevăr o minte curioasă, inteligentă, un spirit sensibil și dornic de apropiere, și cu aparența unui om apropiat de patrie, de popor, dar și cu poftă de viață, dar în același timp trădează necesitatea cu atât mai mare de a avea o disciplină interioară serioasă pentru a putea canaliza în mod eficient energia constructivă a numărului 22. Din păcate, este nevoie de multă muncă interioară pentru a ajunge la acest nivel. NU este o remarcă la adresa președintelui, ci o observație generală.

Este interesant de notat că, în a doua parte a vieții, respectiv maturitatea, viața lui Traian Băsescu tinde să devină mult mai dinamică, mult mai agitată și intempestivă, cu nenumărate transformări și revoluții, atât interioare cât și exterioare.

Pentru Traian Băsescu, maturitatea este, în ciuda acestor aspecte, o perioadă în care poate fi dobândită o mult mai bună cunoaștere de sine și un grad înalt de autocontrol. Profit de această ocazie pentru a vorbi puțin despre repartiția numerelor în numele președintelui.

Poate deloc surprinzător, cifra 1 apare de 5 ori. Acest aspect vorbește despre necesitatea și tendința sa de a câștiga, de a fi cu un pas înainte mereu, de a domina, poate chiar și de a se exprima într-o manieră agresivă, fie verbală, fie fizică. Vorbim despre dinamism, originalitate, inventivitate dar și despre tendințe ce pot lua o tentă egotică dacă nu sunt supravegheate.

Un alt punct nevralgic în harta numerologică a șefului de stat este absența cifrelor/literelor care ar fi putut să îi vină în ajutor în completarea lacunelor din harta sa și în sprijinirea numerelor existente. Astfel, observăm că cifrele 4, 6, 7 și 8 lipsesc din configurația numelui lui Traian Băsescu. În numerologie, aceste absențe sunt numite Lecții Karmice. Aceste lecții karmice apar în viața noastră sub forma încercărilor și evenimentelor reprezentate de fiecare număr în parte.

Concluzii

În final, ceea ce pot spune despre președintele statului română Traian Băsescu este că este o persoană marcată de destin într-un mod particular, înzestrat cu potențialul de a transforma lumea în care trăim, și de a-și pune puterea în slujba unor interese și a unei viziuni nobile. Ceea ce omul Traian Băsescu alege să facă cu aceste daruri și calități, dar și slăbiciunile care le însoțesc, inerente naturii umane, până la urmă, țin de liberul său arbitru.

Mulțumesc.

 

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *