Viața Adreei Esca – Femeia care le-a văzut pe toate

 
Durata articol - 9 minute

Andreea Esca - Harta Numerologică

Pot să vă spun cu siguranţă că poţi să ai succes doar dacă faci ceva cu pasiune. Din pasiune. Şi aici nu cred că ar trebui să facă nimeni un compromis. Căutaţi până găsiţi acel loc în care vă simţiţi atât de bine, încât aţi face absolut orice pentru el.”

Eu nu cred că suntem egale cu bărbaţii, nu vreau să fiu egală nici cu soţul meu şi asta pentru că mie îmi place foarte mult să mi se deschidă uşa, să mi se tragă scaunul la masă, să mi se tragă haina, nu vreau să ştiu ce se întâmplă cu bugetul familiei, ce s-a întâmplat cu familia, chiar nu vreau să mă ocup de toate aceste lucruri.„

Faceţi doar lucrurile care consideraţi cu adevărat că merită. Este extrem de important să fiţi fericite, dar nu uitaţi şi de cei din jur, nu sunteţi singure pe lume, iar dacă oferiţi dragoste şi fericire, aceste lucruri se vor întoarce înapoi către voi şi doar aşa veţi avea terenul propice pentru a ajunge o persoană de succes.”

– Andreea Esca

Dintre toate lucrurile pe care le-a văzut și trăit Andreea Esca, aș spune cu oarecare certitudine că nu a văzut niciodată o analiză numerologică făcută pentru numele și data ei de naștere…

Sper ca, prin acest articol, să aduc un plus de înțelegere în ceea ce o privește pe această femeie fascinantă care să ne ajute să descifrăm ceea ce se află în sufletul ei, dincolo de chipul pe care îl vedem în fiecare zi la televizor.

Harta Numerologică a Andreei Esca

Andreea Ioana Esca - Harta Numerologică

Andreea Ioana Esca – Harta Numerologică

 

Trebuie să recunosc că nu știu niciodată ce numere se află în harta numerologică a unei persoane până ce nu introduc datele în micul meu program de calcul. De obicei îmi vine ideea de a face o analiză pentru o persoană anume, și abia apoi descopăr profilul numerologic al acelei persoane. Ideea este că de cele mai multe ori, am parte de cele mai teribile surprize, iar în acele câteva momente în care privesc pentru prima oară cifrele dintr-o hartă numerologică, mintea mea deja face conexiunile necesare astfel încât eu deja știu despre ce urmează să scriu și cum se potrivesc toate piesele acestui puzzle numerologic, în relație cu personalitatea și caracterul celui/celei analizate.

Revenind la Andreea Esca, voi începe prin a spune că senzația primară care îmi domină percepția „numerologică”, este aceea a unei femei puternice, curajoase, poate chiar dure. Cei doi optari (Numărul Destinului și Dorința Inimii) sunt actorii principali aici, descriind latura dură, pragmatică, disciplinată și bine împământată a caracterului ei.

Andreea Esca este o persoană dedicată carierei, dezvoltării profesionale și personale, și nu este genul de persoană care să piardă timpul, ba poate chiar este ușor agresivă când vine vorba despre interesele ei (cei șase de 1 din configurația numelui ei). Ceea ce găsesc interesant aici, este tocmai Calea Vieții ei – 2. Statistic vorbind, este o cale a vieții pe care am întâlnit-o destul de rar. Numerologic, numărul 2 este echivalentul numărului 11, dar nu este însoțit de aceeași tendință către extreme, către revoluții și transformări.

Numărul 2, în această configurație, descrie o persoană care analizează și gândește totul la rece, are o aptitudine extraordinară pentru a cunoaște și descifra oamenii și o putere de convingere – sau manipulare, dacă este cazul – considerabilă. De asemenea, el descrie o  inteligență vie, curioasă, atentă la detalii, perceptivă și senzitivită. Se poate spune că Andreea Esca este genul de persoană căreia nu îi scapă nimic. Din câteva priviri știe tot ceea ce are nevoie să știe despre o persoană pentru a o aduce de partea ei, sau pentru a o convinge să facă ceva pentru ea, evitând cu orice preț confruntările agresive. Acest lucru, combinat cu puterea celor doi optari (Numărul Destinului & Dorința Inimii), descriu, în linii mari, o persoană puternică, o persoană care știe să se folosească de toate avantajele de care dispune pentru a obține ceea ce își dorește, cu cel mai mic efort și cel mai mic cost de energie și timp. De cele mai multe ori, reușește să obțină ceea ce își propune. Este vorba doar despre o chestiune de timp.

Cu toate astea, nu trebuie să cădem în capcana de a o eticheta pe Andreea Esca ca fiind obsedată de muncă și de putere, cuvinte deseori asociate cu numărul 8. Latura nobilă și frumoasă a acestui număr include și puterea și capacitatea de a ajuta pe cei ce nu se pot ajuta singuri, puterea de a inspira și de a motiva, și capacitatea de a fi generos cu cei din preajma sa. Datoria acestui număr este de a atinge echilibrul între cele două mari planuri ale vieții: material și spiritual.

Numărul personalității 9 este responsabil atât pentru cariera și atenția publicului, cât și pentru interesele sale artistice. Descrie, totodată, o personalitate aristocratică, cu bun gust și rafinament, simț artistic dezvoltat, și în preajma căreia te vei simți întotdeauna bine, întrucât are darul de a te binedispune prin simpla sa prezență. Putem vorbi despre romantism, cochetărie și plăcerea de a impresiona.

Concluzii despre Harta Numerologică a Andreei Esca

În cele din urmă, ceea ce m-a impresionat întotdeauna la ea a fost capacitatea ei de a prezenta în fiecare zi acele știri, fie că sunt îmbucurătoare, informative sau triste și sfâșietoare, păstrându-și în același timp echilibrul interior, fiind capabilă nu numai de a rămâne cu zâmbetul pe buze în afara camerelor, ba chiar de a înflori și de a se ocupa de noi proiecte, reviste etc.

Acum știu că puterea și tăria interioară a Andreei Esca își găsește ecoul în harta ei numerologică. Totodată, privind această hartă îmi dau seama că ea nu va înceta niciodată să își urmească visele și să și le îndeplinească cu aceeași fervoare și determinare cu care a făcut-o până acum. Este, în cele din urmă, o persoană care te inspiră.

Mulțumesc.

 

Wikipedia

Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută”. Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor ’90 și, ca mulți dintre angajații și vedetele ProTV, era o figură necunoscută publicului românesc. Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă[1]

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, și-a început cariera acum 21 ani iar de 18 ani prezintă știrile pentru postul de televiziune ProTv.

Debutul Andreei Esca a avut loc în anul 1992 când, la sfatul unui prieten, s-a prezentat la interviul pentru postul de prezentator de știri al postului SOTI. Chiar dacă nu avea experiență în domeniu Andreea s-a descurcat foarte bine la interviu și din următoarea zi a fost desemnată să prezinte știrile pentru această televiziune.

Din acel moment a început pregătirea profesională propiu-zisă a Andreei Esca în domeniul jurnalisticii, a urmat multă muncă și cercetare de teren și chiar un stagiu la CNN.

Experiența acumulată la CNN nu se poate compara cu ceea ce învăța un jurnalist pe băncile facultății. În timpul stagiului la CNN Andreea a văzut pentru prima dată un prompter adevărat și a făcut cunoștință cu întreaga tehnologie folosită pentru a realiza și prezenta o știre de calitate.

La terminarea stagiului de la CNN, Andreea s-a întors în România. A declarat că ar fi putut să rămână să lucreze pentru CNN, ofertele nu au lipsit, dar că nu a acceptat pentru că nu putea sta departe de țară și de familie. După întoarcerea în România Andreea Esca a acceptat oferta Protv-ului de editor-prezentator știri.

Cariera Andreei Esca și realizările sale sunt impresionante, a fost numită de două ori „Femeia anului”, a câștigat de trei ori premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. De-a lungul carierei s-a implicat în numeroase campanii de binefacere, este membră a fundației „Renașterea”.

Face parte din echipa de reporteri „CNN World Report”, astfel, activitatea sa de prezentator tv nu s-a oprit doar pe teritoriul României, Andreea a făcut transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki, Sua și Varșovia.

Andreea Esca conduce revista pentru femei „The One” și are o linie de îmbrăcăminte pentru copii numită „Z”.

Sursa

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *