Smiley – Cavaler cu Inimă de Aur

Durata articol - 5 minutes
Smiley - Andrei Tiberiu Maria

Smiley a.k.a. Andrei Tiberiu Maria

„Pot spune că sunt doar un Om, că povestea mea-i ca toate celelalte. M-am născut, trăiesc și-am să mor… și voi fi judecat după fapte, dar sigur am drumul meu, nu am niciun semn de întrebare. […]

Vreau să cânt, să visez și să râd, să nu uit să mă joc câteodată. Și-atunci când în lume voi pleca… să nu uit să mă întorc acasă.”

— Smiley, „Acasă”

 

Fiindcă astăzi este ziua lui de naștere, m-am gândit să îi fac o surpriză și să scriu un articol despre configurația numerologică a numelui și a datei sale de naștere.

Pentru cei ce nu știu, numele lui Smiley este Andrei Tiberiu Maria, și s-a născut în data de 27 iulie 1983. Harta lui numerologică este alcătuită din elemente care se îmbină armonios, după cum vom vedea în cele ce urmează.

Harta Numerologică a lui Smiley

n. 27 iulie 1983

n. 27 iulie 1983

Privind harta sa numerologică, am început să înțeleg mai bine anumite aspecte ale personalității lui Smiley. Dinamismul (1), pasiunea pentru muzică, dans și arte în general (6), dar și o anumită doză de înțelepciune și un fel de aură misterioasă, ca și cum ai bănui că dincolo de zâmbetul etern prezent pe chipul său se ascunde un izvor de viață pe care rareori îl întâlnești în viață și care te inspiră să mergi mai departe, să treci dincolo de limitările tale și de imaginea pe care o ai despre tine și despre viață.

Smiley - Ambasador UNICEFNumărul 7 (Dorința Inimii și Numărul Maturității) este cu siguranță responsabil pentru aerul său misterios (cum de altfel sunt toți șeptarii), dar și pentru interesul față de adevărurile mai înalte cu privire la viață, destin și Om în general. O dovadă în acest sens am observat-o în unele dintre melodiile sale recente („Acasă” este una dintre ele), dar și în faptul că a acceptat să reprezente UNICEF în calitate de Ambasador. Este o responsabilitate enormă, care nu poate fi asumată doar de dragul publicității. Ea implică devotament față de cauza pe care alegi să o reprezinți și un anumit set de credințe și de idei care concordă cu aceasta.

Dacă vrem să fim cu adevărat metodici, putem observa că spiritul umanitar poate fi atribuit și abundenței cu care apare numărul 9 în configurația numelui său (apare de 7 ori), dar și de esența prenumelui Andrei (33), care, întâmplător sau nu, este un număr Maestru asociat cel mai adesea cu arhetipul Vindecătorului, sau al Învățătorului, așa cum numărul 9 este caracteristic pentru oamenii idealiști, vizionari, cu un interes pronunțat pentru campanii umanitare, sociale și altele asemenea.

Recent am aflat acest lucru, dar nu îl găsesc surprinzător. Revenind la harta sa numerologică, vreau să vorbesc puțin și despre latura sa practică, materială. Din câte văd, ea este bine reprezentată, având drept sprijin independența, capacitatea de a inova, încrederea în forțele proprii și dinamismul specific numărului 1 (Calea Vieții), dar și spiritul organizatoric, disciplinat, orientat pe o viziune de ansamblu asupra modului în care diferitele acțiuni sau strategii se îmbină pentru a conduce la îndeplinirea obiectivelor personale sau profesionale, împreună cu capacitatea de a duce la bun sfârșit orice sarcină și proiect (Numărul Personalității 8(44)). Este harnic și devotat muncii și carierei sale (cei doi de 4 care conduc la Numărul Personalității), dar nu se pierde în muncă și nu devine sclavul ei.

Așa cum ne arată numerele absente din numele său, lecțiile pe care el ar trebui să le învețe în această viață (6, 7 și 8) pot fi rezumate prin compasiune față de semeni, înțelepciune, cunoaștere de sine, dar și o viziune mai înaltă asupra vieții.  Per ansamblu, Smiley are o hartă numerologică puternică și echilibrată.

Toate acesea, laolaltă, m-au determinat să rezum esența hărții sale numerologice prin apelativul „Cavalerul cu Inimă de Aur” (chiar și cu riscul de a suna kitschios… :)) ). Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la el este chiar faptul că zâmbește mereu și că este o persoană deschisă.

Îți mulțumim, Smiley!

La mulți ani!

Andrei

Nota Bene

Articolele din această serie nu sunt sponsorizate, nu câștig nimic de pe urma lor (în afara experienței și a adâncirii cunoștințelor numerologice, desigur) și nu am niciun interes să transform această rubrică într-o revistă de cancan. Nu sunt interesat să discut despre viața personală/amoroasă/sexuală a diferitelor personaje analizate, ci caut numai să ridic la suprafața conștiinței noastre anumite aspecte ce țin de caracterul și personalitatea lor, așa cum pot fi cunoscute de către toți cei care intră în contact direct cu ei.

În acest sens, mă străduiesc să obțin permisiunea tuturor celor ce fac obiectul acestor analize (cu excepția celor care au trecut deja în neființă).

Numerologia este o artă rezervată strict adâncirii cunoașterii atât de sine cât și a celor din jurul nostru!

Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    MarinaHarta numerologica este o descoperire relativ recenta pentru mine, o minunatie a numerologiei care dovedeste din nou in felul sau unic faptul ca nimic nu este intamplator. De cum am auzit prima oara de aceasta practica am ramas fascinata si mi-am dorit sa stiu mai multe. Si uite, cu ajutorul unui bun prieten acest lucru a devenit posibil. 🙂 a putea sa te scufunzi intr-o harta a ta personala cu ajutorul lui 123 aduce zambetul pe buze oricui mai ales cand realizezi cu stupoare ca se si potrives… Marina Reslescu2 Aprilie 2013București