Calea Vieții

Durata articol - 5 minute

Calea vieții

Acest articol marchează începutul unei serii de scrieri cu privire la principiile de calcul și interpretare a numerelor dintr-o hartă numerologică.

În această practică numită Numerologie, niciun alt număr nu atârnă atât de greu în harta numerologică a unui individ precum o face Calea Vieții. Este numărul care definește caracteristicile principale ale vieții pe care o trăiești sau către care ar trebui să te îndrepți. În mod tradițional el este numit „Numărul destinului”, dar „Calea Vieții” mi se pare o aproximare mult mai potrivită pentru ceea ce el reprezintă.

Cuvântul „destin” mi se pare mult prea definitiv, mult prea categoric și evit a vedea acest număr ca fiind o constantă imovabilă. Încerc în schimb să îl văd ca pe o calitate, ca pe un mod de a merge pe drumul vieții noastre. Unii aleargă, alții merg încet, precauți, unii își croiesc drumul prin foc și spadă, pe când alții se folosesc de istețime și de cuvinte abile. Mai mult decât orice, aș vrea să reții că în viață, ca și în numerologie, nimic nu este bătut în cuie. Totul este viu, schimbător și în continuă mișcare. Aceasta este credința mea cea mai adâncă și mai puternică.

Atunci când începi să îți calculezi diferiții indicatori cuprinși într-o harta numerologică, toate celelalte numere trebuiesc privite prim prisma acestui număr sau în relație directă cu acesta. Acest lucru nu este întocmai ușor de făcut, din primele încercări cel puțin, dar cu puțină practică devine din ce în ce mai ușor.

Un alt lucru important de reținut este faptul că numerologia nu este o știință exactă, ci solicită din partea omului mai mult decât abilitatea de a aduna. Ea solicită capacitatea noastră de a vedea dincolo de concret, de a citi și interpreta limbajul simbolurilor pentru a desprinde din ele învățături și înțelesuri particulare.

Există mai multe metode de a calcula acest număr (pentru exemplificare voi folosi data mea de naștere 04.10.1986):

1. Adunând cifră cu cifră și reducând suma ulterioară la o singură cifră, sau până se obține unul din numerele maestre:

0 + 4 +1 + 0 +1 +9 + 8 + 6 = 29 = 2+ 9 = 11/2

2. Reducând ziua, luna și anul la o cifră (mai puțin în cazul în care există sau se obține unul din numerele maestre) și adunând numerele rezultate:

(0 + 4) + (1+0) + (1 + 9 + 8 + 6 = 24 = 2 + 4 = 6) = 4 + 1 + 6 = 11/2 (1+1)

3. Adunând număr cu număr și reducând suma ulterioară la o singură cifră, sau până se obține unul din numerele maestre:

4 + 10 + 1986 = 2000 = 2+0+0+0 = 2

Deși toate cele trei metode conduc, în esență, către aceeași cifră (2 sau 11/2) se pot observa anumite diferențe între ele. Personal, am ales a doua variantă datorită faptului că cele trei cifre obținute prin reducerea zilei, lunii și a anului la o singură cifră sunt aceleași cifre folosite și în calculul numerelor Provocărilor, Perioadelor și Pinaclurilor(culmilor) vieții – indici care arată într-o matrice numerologică curgerea timpului (voi discuta despre acestea în articolele viitoare), iar ținând cont de faptul că numărul Căii Vieții este cel mai important și are impact asupra întregii vieți, mi s-a părut o conexiune firească.

Așadar, Calea mea în Viață se află sub influența numărului 11/2 (această notație indică numărul de bază – 11 – și numărul la care acesta se reduce – 2 ). Atunci când citesc interpretarea voi ține cont atât de caracteristicile date de cifra 11, cât și de cele oferite de cifra 2 (cele două interpretări sunt oricum înrudite, întrucât 11 este o versiune supraîncărcată a lui 2, așa cum 22 este o versiune supraîncărcată a lui 4, iar 33 o versiune supraîncărcată a lui 6).

Voi prezenta în continuare o analiză succintă a fiecărui număr (1-9) privit din perspectiva Căii Vieții .

1 2 3
4 5 6
 7  8  9
 11  22  33

Calculează-ți numărul apoi citește interpretarea aferentă! Exersează calculând numerele și pentru prietenii, familia sau cunoscuții tăi. Încearcă să nu te limitezi la interpretările oferite de mine, căci ele nu sunt decât introduceri. Trei oameni pot avea aceeași Cale a Vieții, dar pot fi persoane complet diferite. Nu există o formulă simplă pentru a identifica în ce fel se manifestă numărul respectiv în viața fiecăruia, dar aici intervine elementul principal în numerologie: intuiția.

Exersează și vezi în ce măsură se manifestă aceste numere în viața ta și a celor din jurul tău!

Continuă călătoria…

Dacă vrei să continui această călătorie pe care ai început-o aici, călătoria cunoașterii de sine, îți recomand să citești și despre oferta de analize personale de mai jos.

aNALIZA natală DE BAZĂ

INTRODUCERE

analiza unui DOMENIU de viață

ASTROLOGIE NATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE skype

înregistrareA SESIUNII

200 ron

ANALIZA natală FUNDAMENTALĂ 

INTRODUCERE

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE SKYPE

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

(400 ron) 300 RON

OFERTA

 

Sursă foto: foto1

5 Comments

 1. daca sant nascut pe 23.10.1975?

 2. cum calculez?(2+3)+(1+o)+1+9+7+5=22=2+2=4)=2+3+1=6+4=10=1+0=1 calea vieti 23.10.1975 este 1……AM CALCULAT CORECT????????

 3. Buna Andrei.
  Ai citit mesajul meu? Era cumva un strigat de ajutor :(.
  Imi pare rau ca iti ocupi timpul raspunzand persoanelor care nu s-au obosit sa-si invete limba natala (din iubire si respect pentru propria fiinta, ca sa nu mai vorbim despre patrie). Sunt oameni care sar peste etape… si, pe bune, le cam intuim motivatiile de a sti lucruri ….

  • L-am citit la vremea respectivă, dar, așa cum ți-am scris în mesajul anterior, pot face doar atâtea lucruri într-o zi de 24 de ore, iar de câteva luni sunt întins la maxim.
   Aștept răspunsul tău și vedem mai departe ce putem face.

   Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

 • Testimonials

  testimonial Buna seara! Am avut o mare surpriza cand am inceput sa citesc analiza trimisa de d-voastra, a fost ca si cum mi-as fi pus o oglinda in fata sufletului si mi-as fi citit reflectia. Cred ca cele spuse acolo se potrivesc intr-o proportie de 90%! As avea si o intrebare…cum se explica faptul ca numerele pot avea o influenta asa de mare asupra oamenilor? (imi cer scuze daca e raspunsul dat deja in pdf, am sarit peste unele lucruri, dornica sa citesc analizele concrete). Va multumesc mult pentru efo… Roxana Elena Gîngu24 August 2013București