Calea Vieții 4

Durata articol - 3 minutes

IV - ÎmpăratulCalea Vieții 4 descrie un om harnic, serios, disciplinat și organizat. Oamenii născuți sub acest număr sunt practici, bine ancorați în realitate și nu își pierd timpul inventând roata din nou. Sunt statornici, se răzgândesc cu greu, nu agreează schimbările, dar sunt extrem de meticuloși și atenți la detalii.

În tarot, acestui număr îi corespunde a patra arcană majoră – Împăratul.

Nu îi poți păcăli, și e înțelept să nu încerci să o faci. Au o memorie foarte bună. Au nevoie întotdeauna de planuri, trasee stabilitate în avans, pregătiri serioase și un plan de execuție. Ei sunt acei indivizi curioși care citesc manualele de instrucțiuni din scoarță în scoarță, sunt informați și la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lor și sunt extrem de eficienți în ceea ce fac. Au tendința de a-și pierde răbdarea cu cei ce nu pot oferi un nivel la fel de ridicat de eficiență, dar sunt dispuși să ajute și să își ofere expertiza acolo unde este nevoie.

Te poți baza întotdeauna pe oamenii născuți sub auspiciile numărului 4. Nu există oameni mai harnici, mai devotați, mai muncitori și mai serioși decât acești indivizi. Cu toate astea, pot cădea ușor în capcana rutinei, și pot deveni plictisitori. Trebuie să îi convingi ca să se mai distreze și ei din când în când, dar sunt prieteni foarte buni și, dacă reușești să îi convingi că ai o etică a muncii și a disciplinei cel puțin la fel de riguroasă ca a lor, vei câștiga un prieten pentru toată viața.

Slăbiciunea lor cea mai presantă este faptul că refuză să își asume riscuri. Sunt rigizi și încăpățânați. Își doresc progres, dar preferă să nu se îndepărteze de metodele încercate și dovedite. Simțul lor de aventură este în cea mai mare parte atrofiat. În acest sens ei beneficiază cel mai mult de pe urma prietenilor sau partenerilor cu spirit de aventură.

În echipă lucrează cel mai bine, în special la munca de detaliu. Sarcinile însă trebuiesc bine delimitate, altfel oamenii cu Calea Vieții 4 devin irascibili dacă trebuie constant să refacă munca altora, nesatisfăcuți de nivelul calității. Sunt foarte harnici, dar le lipsește viziunea de ansamblu. Se preocupă atât de mult de detalii încât uită să privească în perspectivă.

Nu pierd timpul degeaba și nu se aventurează mai niciodată în afaceri nesigure dar care promit câștiguri rapide.

În general sunt oameni temperați, echilibrați, foarte buni părinți. Dificultățile lor apar atunci când vine vorba despre exteriorizarea emoțiilor. Pot avea dificultăți în relații datorită acestui lucru. Le este dificil să vorbească despre emoțiile lor pentru că „nu sunt echipați” pentru o astfel de sarcină. Partenerii lor ar trebui să fie înțelegători și să îi ajute să se deschidă, încetul cu încetul.

Dintre toate numerele acesta este cel mai subestimat. Este considerat un număr nenorocos, dar realitatea este că ei au pur și simplu foarte multe de realizat și le place să muncească pentru a obține ceea ce își doresc.

Printre slăbiciunile lor se numără: rigiditatea, încăpățânarea, rezistența la schimbare, rutina, dependența de muncă, lipsa de perspectivă, orizonturi înguste, inteligența emoțională scăzută.

Calculează aici Calea Vieții tale!

Personalități care au Calea Vieții 4:

(Sursa foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    MarinaHarta numerologica este o descoperire relativ recenta pentru mine, o minunatie a numerologiei care dovedeste din nou in felul sau unic faptul ca nimic nu este intamplator. De cum am auzit prima oara de aceasta practica am ramas fascinata si mi-am dorit sa stiu mai multe. Si uite, cu ajutorul unui bun prieten acest lucru a devenit posibil. 🙂 a putea sa te scufunzi intr-o harta a ta personala cu ajutorul lui 123 aduce zambetul pe buze oricui mai ales cand realizezi cu stupoare ca se si potrives… Marina Reslescu2 Aprilie 2013București