Calea Vieții 2

Durata articol - 2 minutes

II - PreoteasaDacă te-ai născut sub acest număr, se poate spune despre tine că ai un suflet de artist. Ești senzitiv, perceptiv și poate ușor timorat. Aceste calități sunt atât punctele tale tari cât și punctele slabe. Spre deosebire de cei de dinainte, acești oameni preferă să acționeze mai degrabă în mod diplomatic, cu tact și discreție. Ei ajung deseori să fie „puterea din spatele cortinei”, persoanele care, fără a avea nevoie de surle și trâmbițe, ajung să dicteze și să conducă într-o manieră aproape imperceptibilă.

În tarot, acestui număr îi corespunde a doua arcană majoră – Preoteasa.

Sunt excelenți cunoscători ai naturii umane și pot manipula cu ușurință pentru a-și atinge scopurile. Au o putere de pătrundere neobișnuită, nu le scapă niciun detaliu important și par a deține informații despre care nimeni nu știe de unde le obțin. Este foarte important să fie atenți și plini de considerație față de emoțiile și sentimentele celor din jur (pe care le percep cu o mare acuratețe) pentru că altfel pot ajunge să își reprime propriile lor sentimente și emoții. Sensibilitatea lor este într-o anumită măsură legată de sensibilitatea oamenilor care îi înconjoară.

Aceștia sunt răbdători și cooperanți, lucrează admirabil în echipă, ba chiar au nevoie de a lucra în echipă căci detestă să lucreze singuri. Ajung deseori să fie dependenți de alții și, din când în când, au nevoie să fie împinși de la spate pentru a realiza ceva.

Apreciază foarte mult muzica și armonia, și pot avea chiar o ureche muzicală foarte bună. Nu suportă conflictul și ar face tot posibilul să îl evite. Gestionează cu succes orice fel de conflict, datorită capacității lor de a înțelege ambele părți. Au o mare nevoie de dragoste în viața lor, și sunt amanți deosebiți. Înțeleg perfect nevoile partenerului și se dau peste cap pentru a le atinge.

Printre slăbiciunile lor se numără: lipsa de încredere în forțele proprii, timiditatea, tendința de a deveni dependenți de oameni și obiecte, indecizia, procrastinarea, lenea, comoditatea, tendința de a manipula, lipsa scrupulelor, prefăcătoria, etc.

Calculează-ți calea vieții aici!

Personalități care au calea vieții 2:

(sursa foto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    testimonial Buna seara! Am avut o mare surpriza cand am inceput sa citesc analiza trimisa de d-voastra, a fost ca si cum mi-as fi pus o oglinda in fata sufletului si mi-as fi citit reflectia. Cred ca cele spuse acolo se potrivesc intr-o proportie de 90%! As avea si o intrebare…cum se explica faptul ca numerele pot avea o influenta asa de mare asupra oamenilor? (imi cer scuze daca e raspunsul dat deja in pdf, am sarit peste unele lucruri, dornica sa citesc analizele concrete). Va multumesc mult pentru efo… Roxana Elena Gîngu24 August 2013București