Mulțumesc Mamă!

Durata articol - one minute

Mother and ChildBine ai (re)venit!

Știu că nu am mai fost activ pe această pagină de ceva vreme (responsabilitățile zilnice îmi ocupă destul de mult timp în ultima vreme), dar fiindcă se apropie ziua mea de naștere (4 octombrie), m-am gândit să fac un cadou tuturor mamelor din lume, în semn de recunoștință pentru propria mea Mamă care m-a îndemnat să merg pe calea inimii mele.

Îți mulțumessc, Mamă!

Acum, pentru ceva vreme de aici înainte voi avea mai mult timp la dispoziție pentru a realiza hărți numerologice, datorită unei fracturi la degetul mic de la piciorul drept. Din cauza acestui nefericit incident sunt mai mult sau mai puțin consemnat la pat. Aceasă situație nu este atât de tragică pe cât ar părea, întrucât îmi oferă șansa de a mă ocupa puțin și de mine și de interesele mele. Așadar, e important să vedem întotdeauna partea plină a paharului.

În sfârșit, cadoul despre care vorbeam mai sus cuprinde două Hărți Numerologice Personalizate la preț de una, pentru mamă și pentru un copil, fie că e vorba despre Harta Numerologică „Esențială” (100 lei), „Avansată” (150 lei), sau „Profesională” (200 lei).

Detalii despre ce conțin aceste Hărți Numerologice, găsești aici. Oferta este valabilă de astăzi, 5 Septembrie 2013, până pe 4 octombrie 2013.

Pentru orice fel de detalii sau nelămuriri, folosește pagina de Contact.

Toate cele bune,

Andrei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    EugeniaBună, Andrei, Îți mulțumesc pentru hărțile pe care ni le-ai facut. Azi noapte aproape am făcut noapte albă, nu am putut dormi și am citit mare parte din ce ai lucrat. Sergiu a primit și el și o să îți scrie și el. Mie mi-a spus sărut-mâna, nu se aștepta la o lucrare atât de compexă. Nu le-am printat înca, o să mă ocup și de asta. Îți dai seama cât de curioși am fost să le citim la prima mână. Felicitări pentru pasiunea și munca ta. Cu permisiunea ta, am să… Eugenia Bolea16 Ianuarie 2013Italia