Mulțumesc Mamă!

Durata articol - one minute

Mother and ChildBine ai (re)venit!

Știu că nu am mai fost activ pe această pagină de ceva vreme (responsabilitățile zilnice îmi ocupă destul de mult timp în ultima vreme), dar fiindcă se apropie ziua mea de naștere (4 octombrie), m-am gândit să fac un cadou tuturor mamelor din lume, în semn de recunoștință pentru propria mea Mamă care m-a îndemnat să merg pe calea inimii mele.

Îți mulțumessc, Mamă!

Acum, pentru ceva vreme de aici înainte voi avea mai mult timp la dispoziție pentru a realiza hărți numerologice, datorită unei fracturi la degetul mic de la piciorul drept. Din cauza acestui nefericit incident sunt mai mult sau mai puțin consemnat la pat. Aceasă situație nu este atât de tragică pe cât ar părea, întrucât îmi oferă șansa de a mă ocupa puțin și de mine și de interesele mele. Așadar, e important să vedem întotdeauna partea plină a paharului.

În sfârșit, cadoul despre care vorbeam mai sus cuprinde două Hărți Numerologice Personalizate la preț de una, pentru mamă și pentru un copil, fie că e vorba despre Harta Numerologică „Esențială” (100 lei), „Avansată” (150 lei), sau „Profesională” (200 lei).

Detalii despre ce conțin aceste Hărți Numerologice, găsești aici. Oferta este valabilă de astăzi, 5 Septembrie 2013, până pe 4 octombrie 2013.

Pentru orice fel de detalii sau nelămuriri, folosește pagina de Contact.

Toate cele bune,

Andrei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    David StanicaAndrei specifica faptul ca numerologia nu e o stiinta exacta, si ca depinde mult de fiecare sa isi interpreteze utilitatatea profilului in viata lor, avand incredere in propria intuitie care le indica ce anume din profil e util, si ce nu. Eram sceptic in legatura cu numerologia (imi suna ca astrologia) (si inca sunt) si nu as platit pt un profil ca asta in mod normal. Ce m-a determinat sa platesc au fost cateva analize numerologice ale unor oameni de geniu, facute de Andrei. M-a dat pe spate … David Stănică9 Februarie 2013Manchester