Viața Maiei Morgenstern: Pe culmile simțirii

 
Durata articol - 7 minute

MAIA MORGENSTERNAm aflat că astăzi, 1 mai, este ziua de naștere a actriței Maia Morgenstern, și m-am gândit să îi fac o surpriză: un profil numerologic personalizat. Recunosc că am avut întotdeauna o mare admirație pentru această măreață femeie care s-a desăvârșit în tainele actoriei, strălucind în roluri care mai de care mai deosebite.

Maia Emilia Ninel Morgenstern s-a născut pe data de 1 mai 1962.

„Născută în București într-o familie evreiască, Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard. Ea este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pământeni, Patimile lui Hristos.
Maia Morgenstern a fost căsătorită de două ori. Are trei copii: Tudor Aaron, Eva Lea Cabiria și Ana Isadora.”

(sursa)

Profilul numerologic al Maiei Morgenstern

Profil Numerologic MAIA MORGENSTERNProfil Numerologic MAIA MORGENSTERN

Privind configurația numerologică a Maiei Morgenstern, nu pot să nu tresar de bucurie la vederea dispunerii numerelor sale.

Calea Vieții 6 oferă o predispoziție naturală către arte și actorie în special. Mai mult, ea vorbește despre natura sensibilă și profundă a Maiei, despre devotamentul, dedicația și simțul său al justiției. Este genul de om care nu suportă nedreptatea și face tot ce-i stă în putință pentru a o înlătura.

Sensibilitatea și natura sa delicată dar puternică în același timp o îndeamnă să caute și să tindă către armonie. Are nevoie de armonie și echilibru pentru a se putea desfășura cu adevărat. Una din slăbiciunile caracteristice ale acestui număr este dorința exacerbată de a ajuta, de a se sacrifica pentru cei din jur, o dorință care, de cele mai multe ori, ascunde o anumită rană interioară, pe care, singură, cu greu o poate vindeca. În consecință, își îndreaptă atenția către toți „răniții” din preajma ei și caută să facă tot ce îi stă în putință pentru a le face viața mai ușoară.

Acest lucru nu este deloc întâmplător, având în vedere numeroasele evenimente și fundații de caritate în care Maia Morgenstern a fost și este implicată în continuare. Aceeași dorință de a ajuta și de a fi alături de sufletele suferinde.

În plus, în ea domnește un adevărat izvor de dragoste față de oameni, față de frumos și față de tot ceea ce viața are de oferit, dar în același timp are nevoie de dragostea oamenilor, de aprecierea și de simpatia lor. Fără acestea ea simte un adevărat gol în suflet. Are nevoie de oameni ca de aer.

„Cine are de ascuns mizerii, are de ce se teme, cine nu, are o relaţie sinceră, deschisă, de înţelegere. Prin media ne facem cunoscuţi, ne facem publicitate, ne putem exprima opiniile, convingerile. Eu am o relaţie excepţională, de încredere cu presa. Atunci când îmi este trădată încrederea ştiu să ripostez, dar pornesc de la prezumţia de încredere. Viaţa mea este atât de tumultoasă, dar e atât de deschisă, că nu mai este interesantă. Nu mi-e teamă să-mi asum bunele şi relele vieţii mele şi nu mi-e teamă să le recunosc.”

— Maia Morgenstern

Actoria și manifestarea artistică este o taină a sufletului ei, o cale prin care ea se poate vindeca pe sine. Are nevoie, prin urmare, de teatru, de artă, căci numai astfel își poate sublima ființa proprie.

„Inspiraţia, inefabilul, astea au locul lor şi nu se pot defini în arta actorului. Însă sunt, de asemenea, foarte importante meşteşugul, rigoarea, disciplina interioară, felul în care te integrezi într-o echipă şi îţi găseşti măsura justă. Asta ţine de organizarea interioară, de gestionarea propriilor energii, de lărgirea propriilor limite şi, mai ales, de cunoaşterea acestora în primul rând.”

„Viaţa mea perso­nală e în teatru.”

— Maia Morgenstern

Nu am pomenit de sublimare în mod întâmplător, căci aceasta își găsește ecoul în numărul Dorinței Inimii (11), numărul maestru al Iluminării, care trezește în subiect dorința de a se uni cu Absolutul, un absolut pe care parțial îl intuiește, îl visează și îl simte în ființa sa.

Acest număr este caracteristic celor care caută să armonizeze viziunile lor extraordinare Maia Morgensterncu manifestarea exterioară a ființei lor. Din acest motiv, ei emană adesea un anumit magnetism și o anumită energie pe care nu știi exact cum să o descrii. În sufletul lor se dă o adevărată luptă, o luptă a contrariilor și a paradoxurilor, în mijlocul cărora se află ei înșiși, oscilând perpetuu către extremitățile celor două dimensiuni ale vieții – alfa și omega, bine și rău, lumină și întuneric, existență și non-existență.

Din această perspectivă, teatrul și manifestarea teatrală permite Maiei să metamorfezeze constant torentul de energie interioară și să îl transforme în împlinire și trăire autentică, iar acest lucru îl va căuta pe tot parcursul vieții sale – Numărul Maturității 11.

Despre personalitatea Maiei Morgenstern s-au spus atât de multe lucruri și este atât de vizibilă pe micile și marile ecrane, încât cu greu mai pot găsi lucruri care să nu mai fi fost spuse deja. Ceea ce devine evident în harta sa numerologică este faptul că are o personalitate magnetică, puternică, încrezătoare și plină de energie. În fapt, pare a fi un adevărat bulgăre de energie, care se rostogolește continuu și pe care, dacă îl întâlnești, te transformă pentru totdeauna.

Maia MorgensternNumărul personalității 3 (în armonie cu Calea Vieții 6), este specific tuturor celor care caută să se exprime pe sine cu adevărat, în toate formele ființei lor. Maia Morgenstern, astfel, se crează și se recrează constant descoperind privitorilor noi și noi fețe ale personalității sale. Acest aspect, în conjuncție cu Numărul Destinului 5 o împinge să își depășească întotdeauna limitele, să crească și să devină mereu mai mult, să își întindă aripile și să zboare din ce în ce mai sus, pe culmile gloriei și simțirii omenești.

„Când te afli alături de un artist mare, îţi bate inima mai cu pu­tere, emoţiile se instalează.”

— Maia Morgenstern

Îți mărturisesc că așa mi-a bătut și mie inima, în timp ce scriam aceste rânduri.

Concluzii

A trebuit să fac o mică pauză, înainte de a începe să scriu din nou, întrucât mă simțeam copleșit de emoție. Pentru mine, așa cum am mai spus-o și în alte rânduri, aceste hărți numerologice reprezintă mici ferestre către sufletul și trăirile oamenilor pe care îi apreciez și îi iubesc cu toată ființa mea. Ele îmi permit ca, pentru câteva clipe, să pătrund în universul lor interior și să sorb din experiența și din învățăturile lor.

Maia Morgenstern este un om deosebit, pe care îl privesc ca pe un maestru în arta expresiei de sine.

În sfârșit, mai pot spune că, în ultima parte a vieții sale, Maia va fi din ce în ce mai preocupată cu idealuri umanitare, nobile și va căuta să își aducă din ce în ce mai puternic contribuția la crearea unei lumi mai frumoase, pentru noi și copiii noștri.

Mulțumesc.

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *