Semnificația numelui Sebastian: Augustul

Durata articol - 5 minute

Semnificația numelui Sebastian

Etimologie

„Răspândit și destul de frecvent astăzi, Sebastian fem. Sebastiana, repro duce numele pers. lat. Sebastianus, cunoscut numai în perioada imperială lucru absolut normal dacă ținem cont de faptul că avem de-a face cu un sinonim al lui Augustus (-> Augustin). Cuvântul grecesc sebtastos „venera bil, august”, folosit chiar și de romani (care îl deriva de aici pe Sebastianus) apare prima oara cu valoare de nume propriu în legatura cu împaratul Caius Iulius Caesar Octavianus Sebastos (în loc de Augustus, de ex. h Strabon) și devine obișnuit nume imperial (fem. Sebaste, supranume a împarateselor romane, este sinonimul lui Augusta).”

(sursa)

Analiză numerologică

SEBASTIAN

Din punct de vedere numerologic, numele Sebastian este un nume cu o vibrație foarte puternic, caracterizat prin numere ce fac parte din octava superioară a acestora. Bărbații care poartă acest nume sunt onești, cinstiți, altruiști, înțelepți, idealiști și individualiști. Preocupările lor sunt adesea intelectuale și cu o puternică tentă umanitară.

Una dintre cele mai puternice dorințe ale lor este să înțeleagă viața, să îi cunoască tainele. Acești bărbați sunt sensibili, profunzi și carismatici, cu toate că preferă să vorbească doar atunci când pot vorbi despre ceea ce îi pasionează cu adevărat.

Au o personalitate fascinantă, dar au mult de lucru cu ei înșiși pentru a reuși să transmită ceea ce se află cu adevărat în sufletul lor. Este posibil ca în copilărie să fi fost puternic timorați.

Lecția pe care aceștia o au de învățat, din punct de vedere numerologic, este aceea de a-și asculta inima și de a-și dedica viața pentru a face lumea un loc mai bun. Capacitatea lor de a observa cu acuitate incredibilă tot ceea ce se întâmplă în jurul lor îi conduce, în cele din urmă, pe acest drum, ca singura opțiune viabilă.

Trăiesc viața intens, sunt extrem de inteligenți și au nevoie de stimulare intelectuală ca de aer. Printre slăbiciunile lor se numără tendința de a deveni egoiști și de a se transforma în victime atunci când planurile lor se năruiesc. Au ambiții înalte, dar este foarte important să se concentreze pe rezultate practice, concrete, altminteri riscă să nu își atingă idealurile și să se prăbușească sub greutatea acestora.

Au un fler pentru dramatism, sunt activi și energici și au tendința de a se atașa de toate lucrurile. În relații personale, au tendința de a fi oarecum impersonali, iubind pe toată lumea.

Una din provocările vieții lor este aparenta lipsă de practicalitate. Nu ar fi atât lipsiți de practicalitate, cât sunt lipsiți de puterea de a se concentra într-o singură direcție când sunt atâtea de făcut!

În esență, pentru a fi cu adevărat fericiți în această viață trebuie să învețe să ofere și să ajute oamenii din jurul său.

Personalități cu numele Sebastian

  • Sebastian Papaiani
  • Johann Sebastian Bach
  • Sebastian Brant
  • Sebastian Lerdo de Tejada
  • Sebastian Vrancx
  • Sebastian Junger

Notă:
Aceste caracteristici trebuiesc privite cu indulgență, întrucât nu vor exista niciodată două persoane identice. Chiar și în cazul persoanelor care poartă aceleași nume (nume + prenume) vor exista diferențe mari întrucât fiecare om are o experiență de viață diferită, iar asta ne modelează personalitatea într-un anumit fel. Există însă anumite trăsături de bază care dictează sensul sau direcția generală de manifestare, cu un anumit grad de precizie, iar acestea pot fi revelate cu ușurință prin calcularea numerelor personale. Cu toate astea, nici aici povestea nu este atât de simplă pentru că numerele trebuiesc privite în ansamblu, împreună cu toate celelalte numere care alcătuiesc o hartă numerologică. Laolaltă, aceste numere alcătuiesc un fel de curcubeu numerologic, o amprentă unică a persoanei respective, adesea ușor diferită față de cea descrisă în articolul de față.

Pe lângă considerațiile mai sus amintite, mai pot adăuga că depinde și dacă acesta este prenumele pe care îl folosește în mod uzual sau nu (dacă are mai multe prenume) sau dacă îl folosește în forma completă sau nu. Dacă este al doilea sau al treilea prenume, ș.a.m.d., conform certificatului de naștere, influența sa va fi mult mai subtilă decât a primului prenume.

În ultimul rând, trebuie să ținem minte că numele reflectă doar o parte din personalitatea noastră și trebuie privit ca pe un instrument care să ne conducă mai departe pe calea cunoașterii de sine și nu ca pe un sfârșit de drum.

Continuă călătoria…

Dacă vrei să continui această călătorie pe care ai început-o aici, călătoria cunoașterii de sine, îți recomand să citești și despre oferta de analize personale de mai jos.

aNALIZA natală DE BAZĂ

INTRODUCERE

analiza unui DOMENIU de viață

ASTROLOGIE NATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE skype

înregistrareA SESIUNII

200 ron

ANALIZA natală FUNDAMENTALĂ 

INTRODUCERE

EXPUNEREA MODELULUI DE DESTIN

analiza 12 DOMENII DE VIAȚĂ 

aSTROLOGIE nATALĂ tropicală

nUMEROLOGIE

SESIUNE VIDEO PE SKYPE

inregistrareA SESIUNII

Analiza Astrologică siderală 

ANALIZA PREDICTIVĂ DE BAZĂ

(400 ron) 300 RON

OFERTA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

  • Testimonials

    testimonial Buna seara! Am avut o mare surpriza cand am inceput sa citesc analiza trimisa de d-voastra, a fost ca si cum mi-as fi pus o oglinda in fata sufletului si mi-as fi citit reflectia. Cred ca cele spuse acolo se potrivesc intr-o proportie de 90%! As avea si o intrebare…cum se explica faptul ca numerele pot avea o influenta asa de mare asupra oamenilor? (imi cer scuze daca e raspunsul dat deja in pdf, am sarit peste unele lucruri, dornica sa citesc analizele concrete). Va multumesc mult pentru efo… Roxana Elena Gîngu24 August 2013București