Viața lui Oreste Teodorescu – Codul Omului

 
Durata articol - 9 minute

Oreste Teodorescu

Înainte de toate aș vrea să-i mulțumesc lui Oreste Teodorescu pentru bunăvoința pe care a arătat-o rugăminții mele de a-i realiza un profil numerologic. Sunt un fan al emisiunilor sale și al muncii pe care o depune pentru a ajuta la deschiderea conștiinței românilor. Ezoterismul este un domeniu foarte fertil pentru mințile și conștiințele noastre.

Nu vizionez emisiunile atât de des pe cât mi-ar plăcea să o fac, dar am un mare respect pentru acest om minunat. Acestea fiind spuse, acum câteva zile mi s-a năzărit ideea de a realiza o hartă numerologică public pentru o persoană vie (spre deosebire de ceilalți beneficiari ai hărților numerologice de pe acest website). Prima opțiune, deși nu știu de ce a fost prima, a fost chiar Oreste Teodorescu. L-am contactat prin mijloacele de care am putut dispune și i-am cerut permisiunea de a realiza un profil numerologic pe care să îl public aici. Răspunsul său a venit și a fost unul afirmativ.

Iată, așadar, harta numerologică a lui Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu.

Oreste Teodorescu

Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat în matricea sa numerologică primară a fost prezența numărului 7 în vârful ierarhiei numerelor sale primare. Acest număr 7, așa cum am mai discutat și în alte rânduri, este un număr prin excelență spiritual, cu adânci conotații ezoterice. Este numărul căutătorilor, al celor ce cercetează toate aspectele vieții căutând mereu adevărul, sursa lucrurilor. Este numărul înțelepciunii, al cunoașterii și al apropierii de Dumnezeu. Atunci când este dezechilibrat, sau trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, este destul de probabil ca el să se retragă în adâncurile sale, în templul solitar al minții și sufletului său. Nu vorbește mult, iar când vorbește o face cu multă pasiune și zel și numai despre lucrurile care îl pasionează cu adevărat. Altminteri, poate fi un adevărat taciturn și o figură enigmatică pentru semenii care nu îl cunosc prea bine. De asemenea, puțini sunt cei care reușesc să îl cunoască cu adevărat.

Calea Vieții în harta unui om descrie caracteristicile principale ale destinului său, și tot ceea ce face acesta în viața sa este atins într-un fel sau altul de acest număr.

Numărul destinului 3 este un număr caracteristic actorilor, artiștilor, scriitorilor și în general tuturor celor pentru care creativitate este un aspect central al vieții lor. În harta lui Oreste acest număr descrie înclinația sa către actorie și scris, dar și atracția față de religie (3 este cifra trinității, a dinivătății și a creației). Acest număr este caracteristic celor care caută să se descopere pe sine prin expresivitate, artă și creație.

Dorința inimii 8 este un număr care m-a surprins în mod plăcut. Fiind un număr care descrie cele mai tainice dorințe ale individului, e firesc ca noi cei din exterior să nu le cunoaștem. Acum însă privind aceste numere înțeleg că Oreste este o persoană pentru care aspirațiile spirituale, creativitatea, totul se subordonează într-un fel sau altul unui scop mai mare, unui țel anume. Numărul 8 este un număr foarte ambițios și descrie o persoană organizată, calculată, care știe ce vrea să obțină și care este înzestrată cu o mare putere și tărie interioară.

Provocarea acestui număr este dobândirea echilibrului interior, astfel încât cele două planuri, simbolizate prin cele două cercuri ce compun cifra 8, planul material și cel imaterial, să se afle în echilibru. Doar atunci toate eforturile sale pot fi puse în slujba unui țel mult mai înalt. Poate fi un foarte bun conducător, cu o viziune de ansamblu foarte clară și cu suficientă putere pentru a o putea transforma în realitate. Cu atât mai mult cu cât Numărul Personalității sale este 4.

Cu un astfel de număr al personalității, Oreste este în cel mai probabil caz perceput ca fiind un om foarte organizat, harnic, metodic și serios. Este genul de om pe care te poți baza întotdeauna și care face mereu ceea ce spune că va face. Nu este genul de om care să se îmbogățească rapid, muncește din greu pentru ceea dobândește și poate fi puțin prea serios.

Aș spune că ar trebui să fie ceva mai destins, dacă nu este deja, și să învețe să ia lucrurile mai puțin în serios.

Numărul Maturității descrie o maturitate marcată de independență, originalitate și puterea și încrederea de a-și urma propria cale, indiferent de criticile sau piedicile puse de către cei din jur.

O particularitate interesantă a numelui său este faptul că numele de familie are vibrația 44. Acesta este un număr maestru mai puțin folosit, dar am învățat că atunci când apare este bine să îi acord un minim de atenție.

Acestea fiind spuse, numele de familie reprezintă un soi vibrație familială, karmică chiar. Numărul 44 fiind un număr maestru, este caracterizat printr-un imens potențial, aici fiind vorba despre o mare șansă dar și responsabilitatea de a fi de folos societății, de a construi o societate mai bună, și de a o conduce către culmile cele mai înalte (4,8).

Având în vedere că are trei prenume, nu m-aș fi așteptat ca anumite numere să lipsească din numele său, și iată totuși că sunt două numere care lipsesc: 7 și 8. Aceste numere sunt considerate de obicei a fi lecții karmice. Fiindcă ele lipsesc din grafic, înseamnă că individul se întâlnește în mod recurent cu evenimente, situații sau persoane legate într-un fel sau altul de aceste cifre sau de simbolismul aferent.

Numărul 7, așa cum spuneam mai sus, reprezintă dorința de a cunoaște, de a cerceta, de a aprofunda și de a se desăvârși, pe când Numărul 8 reprezintă dorința de a conduce, de a dobândi putere, de a construi. Faptul că aceste numere se regăsesc și printre numerele sale principale, aceste lecții karmice vor fi mult mai subtile.

În continuare vom arunca o scurtă privire numelui său de scenă: Oreste Teodorescu. Așa cum poate fi observat, acest nume are mai puține litere și, în consecință, va avea o matrice numerică ușor diferită.

ORESTE TEODORESCUPutem observa că numerele sale primare suferă modificări destul de interesante. Cât de mult atârnă această nouă configurație în profilul personalității sale? Aș spune că atârnă destul de mult, întrucât este numele pe care îl folosește în activitățile de zi cu zi. Trăsăturile de bază rămân cele descrise mai sus, iar dintre ele sunt evidențiate trăsăturile care se încadrează în noua matrice numerologică.

Acestea fiind spuse, Numărul Destinului 9 marchează în viața lui Oreste dorința de a fi de ajutor umanității, de a o servi și de a-și împlini destinul. El descrie deasemenea un om foarte inteligent, spiritual, cu viziune de ansamblu, talent artistic și mult șarm personal. Este înzestrat cu o energie personală considerabilă și are puterea de a influența opinia publică. Mulți actori, oameni de televiziune, lideri politici sau spirite umanitare se nasc sub influența acestui număr. Încercarea acestora este să nu cadă în extrema negativă, aceea de a deveni egotiști, neîncrezători în forțele proprii sau veșnic nemulțumiți de ei și de lumea întreagă.

Dorința inimii 5 descrie un om care își dorește să cunoască, să se extindă, să își lărgeasă orizonturile. Să cunoască viața și să se lase cunoscut de ea, să cunoască oameni noi, experiențe și locuri noi. Să călătorească și să ajute. Mulți oameni născuți sub acest număr au un talent oratoric considerabil și sunt înzestrați cu un magnetism personal debordant. Au puterea de a magnetiza oamenii și de a-și impune propria voință. Este important pentru aceștia să nu își uite idealurile și să încerce să își concentreze eforturile în direcții cât mai concrete și practice, pentru a preveni risipirea în prea multe direcții.

Numărul personalității rămâne același ceea ce subliniază încă o dată personalitatea practică și orientarea către rezultate concrete ale lui Oreste și oferă un sprijin bun celorlalte aspecte prezente în harta sa numerologică.

Concluzii

În linii mari aș spune că personalitatea și caracterul lui Oreste, atât cât poate fi văzut din numerologia numelui și a datei sale de naștere, par a fi destul de echilibrate, interesele sale cuprizând aproape toate sferele vieții. Ceea ce m-a impresionat în mod plăcut este faptul că este înzestrat cu puterea și tăria necesară de a-și duce planurile până la capăt. Este un om fascinant, misterios, direct (chiar tranșant), foarte inteligent și cu un apetit deosebit pentru cunoaștere, spiritualitate și misterele vieții.

În final aș spune că realizarea acestei hărți a fost o reală plăcere și o șansă foarte mare de a căpăta experiență și de a aprofunda această artă sacră a numerelor.

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *