Traiectoria vieții

 
Durata articol - 2 minute
Traiectoria vieții

Pe mulți dintre noi ne atrage ideea de a ne afla traiectoria probabilă a vieții. În ultimii ani m-a frământat destul de mult această dilemă așa că am încercat să găsesc o soluție, și am găsit soluții atât în numerologie cât și în Astrologie, dar în cele din urmă am ales Astrologia datorită limbajului său mult mai bogat.

Astrologia predictivă așadar pornește de la o hartă astrologică natală creată pentru locul și momentul exact al nașterii tale (spre deosebire de data nașterii, pe care o împarți cu milioane de alți oameni).

Exemplu de Hartă Astrologică Natală din Astrolabul Hermetic

Mai departe, plecând de la harta natală vom folosi mai multe metode predictive pentru a construi treptat o traiectorie probabilă a vieții:

 • Metoda Profecțiilor Anuale – în care fiecare An de viață este asociat cu o zodie din cele 12, rând pe rând
 • Metoda Direcțiilor Primare – unde fiecare planetă este plimbată prin zodiac cu 1 grad pentru fiecare an de viață, descriind astfel mai multe traiectorii în paralel, pentru diferite aspecte ale vieții (sănătate, carieră, dragoste, etc.)
 •  Metoda Perioadelor Planetare – unde fiecare planetă guvernează un anumit număr de ani, în ordinea lor în zodiac, iar în funcție de semnificațiile lor putem deduce calitatea perioadelor respective
 • Metoda Arcurilor Solare – unde în fiecare an se analizează momentul în care Soarele revine în același loc în care era la nașterea ta (+/- 1 zi față de ziua ta de naștere).
 • Alte metode predictive și Tranzite – pentru a ne ajuta să completăm tabloul evenimentelor probabile ale vieții tale

Astrologia Predictivă așadar are un instrumentar foarte versatil care ne permite să analizăm și să identificăm trenduri și teme care se repetă în aceeași perioadă, prin metode diferite.

Putem identifica astfel perioadele de maximă activitate ale vieții, perioadele în care energia este scăzută, posibile crize de sănătate, etc., ceea ce în ultimă instanță ne ajută să definim traiectoria vieții noastre, și cum putem folosi în folosul nostru aceste informații.

Prin contrast, Astrologia Orară ne poate ajuta cu răspunsuri pentru probleme și întrebări punctuale, legate de obicei de anumite decizii pe care trebuie să le luăm sau de anumite lucruri pe care vrem să le aflăm.

Te-am făcut curios?

Citește mai departe despre serviciile predictive disponibile pe site.

Datorită duratei lungi de pregătire, nu pot prelua mai mult de o comandă pe an pentru Libris Vitae. 

133 de comentarii

 1. Super, esti genial !

 2. la mine e cam macabra situatia (3008460). Dar nu ma bazez toate acestea. Adica, eu sunt stapanul situatiei, destinului si doar eu il controlez (cu Dumnezeu, evident :))

 3. E ok. Nu trebuie să te bazezi pe asta, iar numerele au atât un aspect negativ, cât și unul pozitiv. Nu îți face griji. Trăiește-ți viața liniștit. 🙂

 4. mi-a iesit 4348492, sunt nascuta in 22 .04.1973.

 5. Buna, multumesc, cred ca m-ar interesa mai mult sa aflu. Eu am corelat ce ai facut tu cu Cei 4 Stalpi ai Destinului din feng shui traditional chinezesc si cam se potrivesc.
  M-ar interesa, daca se poate sa discutam, sau sa-mi dai o consiliere. Nu stiu cum lucrezi tu, insa putem incerca.

  Multumesc si o zi frumoasa.

 6. Si eu mi-am calculat graficul asta…nu ai putea sa detaliezi putin semnificatia numerelor, pentru ca nu prea am inteles exact semnificatia lor in viata mea, cam scurta, se pare…

 7. Buna,
  despre numarul respectiv, daca se poate, multumesc.
  Si il poti detalia aici. Si de ce nu, putem vorbi si despre o harta numerologica.

  Multumesc si o zi minunata sa aveti

 8. Bună Valeria,

  Te rog să mă ierți pentru întârzierea cu care vine răspunsul meu. Nr. tău este: 4348492

  Privind prin prisma „traiectoriei vieții” pot spune că ai un număr foarte bun. Cu trei de 4 acolo, putem spune că ești foarte harnică și serioasă, și ești o persoană pe care te poți baza. 8 și 9 nu fac decât să întărească acest aspect și să îți aducă un plus de bogăție materială și spirituală. 3-ul poate reprezenta un fel de evadare din acest tipar, ce a survenit în copilărie/adolescență.

  Din punct de vedere material m-aș aventura să spun că stai destul de bine. Scăderea de la 8 la 4 nu ar trebui să te îngrijoreze prea mult, întrucât ele sunt numere foarte compatibile. Posibil să fie nevoie să muncești mai mult cu speranța de a obține chiar mai mult(9) decât înainte (8). 2-ul de la coadă, fiind compatibil cu toate celelalte numere, aș spune că marchează o perioadă mai relaxată decât celelalte din viața ta, unde vei fi un adevărat sprijin, o persoană de suport/sfătuitor pentru cei din jurul tău.

  Cu toate astea, încă nu pot confirma validitatea acestui „calcul băbesc” și îmi păstrez anumite rezerve. Ar fi indicat să faci și tu la fel. :))

  Îți doresc mult succes în viață!

  Cu drag,
  Andrei

  PS: Pentru o hartă numerologică detaliată (despre a cărei validitate nu mă îndoiesc) va trebui să mai aștepți o perioadă, pentru că încă lucrez la ea. Te poți abona folosind formularul „Abonare” din partea dreaptă a paginii pentru a primi în timp util notificarea cu privire la intrarea în funcțiune a acestui serviciu, laolaltă cu toate articolele noi care apar pe site.

 9. Interesant .
  Cat priveste numarul meu , are aproape de toate … mai putin doua ” numere ” 🙁

  • Evident conform descrierilor tale 🙂

   • 🙂

    Și cum îți apare toată povestea?

    • Sa zicem ca nu prea inteleg de ce nu au cu totii cifra zero ? Cum ai ajuns la aceste caracteristici pentru fiecare numar ? Mai vrei ?:)
     Una peste alta apreciz sincer interesul tau pentru „numere ‘ si numerologie . E o stiinta prea putin exploatata la noi .

     • Bună,

      Nu înțeleg întrebarea ta. De ce ar trebui să aibă toți oamenii cifra 0?

      Caracteristicile enunțate mai sus reprezintă caracteristicile arhetipale ale cifrelor pe care eu, în calitate de numerolog amator, le deduc prin analiză, introspecție și intuiție.

      Mai vreau, dacă mai ai! 😀

      Îți mulțumesc pentru vizită!

 10. Uite : ” 0 – transformări dramatice, pierderi materiale/financiare, divorț, moarte, realizare spirituală/uniune cu Dumnezeu ” . Ce din cele enumerate aici nu se pot intampla in viata unui om ? Si ma refer strict la moarte de ex.
  O cifra , sau mai exact caracteristicile ei poate avea si particularitati conform celor deduse de tine , adica poate fi si personalizata ?

  • Bună,

   Cifrele, în numerologie, nu desemnează cantități finite sau predefinite, ci sunt simboluri vii, mutabile. Ele sunt prin însăși esența lor „personalizabile”, în sensul că ele trebuiesc privite prin prisma propriei tale experiențe de viață. 0 acela poate însemna numeroase lucruri pentru numeroase persoane. În ultimă instanță, intuiția joacă un rol foarte important aici. 🙂

 11. eu sunt nascuta in21.1.1979 – si mi-a iesit numarul
  4177669.
  M poti ajuta cu o interpretare? MULTUMESC~

  • 21.11.1979 – 4177669

   • Bună seara, Psy,

    Privind numărul respectiv, aș spune că ai crescut într-o familie stabilă, care ți-a asigurat o educație sănătoasă și un punct de pornire destul de bun (4). Următorii zece ani au fost marcați de o dorință puternică de independentă și de a putea sta pe propriile tale picioare.
    De la 20 la 40 de ani (7,7) văd o perioadă marcată de studiu, dezvoltare, personală, multă cercetare, întrebări și căutări (religioase, spirituale sau științifice). Această perioadă mai poate fi marcată și de singurătate, de perioade de retragere din societate, sau dificultăți în ceea ce privește relațiile cu cei din jur.
    Următorii 20 de ani (6,6) pot însemna o perioadă armonioasă, liniștită, marcată de creativitate, compasiune, dragoste, responsabilitate față de familie și cei din jur. Este o perioadă destul de bună, din toate punctele de vedere.
    Ultima perioadă (9) este una extrem de favorabilă, din toate punctele de vedere, și poți lua ca referință cuvintele cheie scrise în articol.

    Îți mulțumesc pentru vizită!

    Sărbători fericite!

    Cu drag,
    Andrei

 12. Sarbatori frumoase si linistite si tie…:)! Multumesc!

 13. Salut Andrei,
  Numarul ce mi-a iesit mie e 3174690.
  Imi faci, te rog, si mie o interpretare?
  Mersi,
  Paul

  • Hmm, interesant. Să vedem ce găsim.

   0-10 ani – Aș spune că ai avut o copilărie fericită, frumoasă, relativ lipsită de griji.
   10-20 ani – O perioadă marcată de dorința de a-ți dobândi independența, de a sta pe picioarele tale, posibil să existe anumite crize financiare.
   20-30 ani – Aceasta este o perioadă interesantă, marcată de dorința de a cunoaște, de a dobândi înțelepciune în spiritualitate, religie sau știință. Este o perioadă marcată de studiu intens dar care poate fi descrisă și de singurătate, egoism sau retragere în sine, distanțare față de lume.
   30-40 ani – Aceasta va fi o perioadă foarte bună,caracterizată prin practicalitate și stabilitate. Este foarte probabil să te ocupi de laturile practice ale vieții (familie, carieră, casă, siguranță materială). Vei munci cu spor și hărnicie!
   40-50 ani – Această perioadă este una dintre cele mai bune în viața ta, caracterizată prin armonie, echilibru, stabilitate emoțională. Vei fi îndeosebi preocupat cu relația cu familia și cei apropiați, posibil să descoperi chiar o nouă latură creativă a ta. Te vei îngriji de cămin și de cei dragi, și vei fi un adevărat sprijin pentru cei ce vor avea nevoie de ajutor.
   50-60 ani – Această perioadă descrie o activitate intensă, posibil puternic spirituală, umanistă. Cauze umanitare, sociale, nobile îți atrag interesul. Vei fi din ce în ce mai cuprins de imaginea unei societăți mai bune pentru om, și vei fi îndeosebi preocupat de a lăsa o moștenire frumoasă celor ce vor veni în urma ta.
   60-70 ani – Marchează o perioadă de răscruce, dar îmi este foarte dificil să înțeleg ce anume descrie. Poate fi vorba despre moarte, boală, sau eliberare spirituală.

   Nu știu dacă am nimerit ceva, dar nu te gândi prea mult la asta. 🙂

   O seară frumoasă îți doresc!

   Andrei

 14. Buna
  felicitari pentru acest site fff interesant, l-am descoperit astazi cand citeam pe blogul lui Oresti, te felicit pentru ca ai descoperit lucruri interesante si noi odata cu tine.
  Daca ai timp pentru o interpretare 4376029
  multumesc

  • Bună, Andreea,

   Îți mulțumesc pentru vizită! Am să îmi fac timp să îți fac o scurtă analiză. Acum sunt ocupat cu o grămadă de comenzi care au venit într-un timp foarte scurt. Dacă nu ai citit deja, îți recomand articolul despre Semnificația numelui Andreea. 🙂

   O după-amiază frumoasă îți doresc!

   Cu drag,
   Andrei

  • Bună, Andreea,

   Hai să vedem ce ne spun numerele tale. 🙂
   0-10 ani – ai avut în cel mai probabil caz o copilărie stabilă, practică. E posibil să fi fost oarecum îngrădită, sau să fi avut o educație rigidă/părinți rigizi, autoritari sau severi.
   10-20 ani – perioada asta este marcată de creativitate, de libertate, de dorința de a te exprima, de a-ți dezlănțui expresivitatea și creativitatea. O perioadă de descoperire de sine.
   20-30 ani – aici putem vorbi despre căutări, despre studii aprofundate, într-o mare varietate de domenii, despre curiozitate și dorința de a cunoaște totul, de a înțelege. Poate exista și singurătate, în special pe fondul unei tendințe de a te retrage în tine. Misterul gravitează în jurul tău. :))
   30-40 ani – perioada asta pare a fi una armonioasă, dedicată familiei, casei, copiilor și educației lor, ajutorului acordat semenilor, dragostei. Acum, mai mult ca niciodată, îți dorești să ajuți, să iubești și să fii iubită.
   40-50 ani – Perioada asta pare a fi una foarte intensă, dramatică chiar. Evenimentele din această perioadă au puterea de a-ți schimbă întregul curs al vieții. Oricare ar fi natura evenimentului (una dramatică, în orice caz) ea nu poate însemna decât o lecție de viață importantă.
   50-60 ani – După ultima perioadă, acest 2 face trimitere către o sensibilitate adâncă. Simțurile tale acum sunt îndreptate în interior, către adâncurile tale. Este posibil să dobândești un imens potențial de a percepe suferința oamenilor, de a le pătrunde până în cele mai adânci cotloane ale sufletului, ca o reflecție a propriului drum pe care îl vei fi parcurs și tu.
   60-70 ani – Această perioadă pare a fi o încununare a întregii tale munci. 9 este cifra care încheie ciclul. Aici se dau examenele vieții și se culeg roadele. Totul este posibil aici. Trebuie să înveți să renunți la ceea ce este vechi, ca să poți face loc noului (chiar și dacă e vorba despre propria ta viață). Este o perioadă de bun augur.

   Cam asta ar fi. 🙂

   Îți doresc mult succes!

   Cu drag,
   Andrei

 15. Buna,

  Abia ce am descoperit site-ul tau si incep sa il studiez. Intre timp, ce mi-a iesit mie este: 6144516. Multumesc anticipat pentru o interpretare.

  Adrina

  • Bună dimineața, Adriana,

   Ai un număr frumos acolo. Să vedem care e povestea lui. 😀

   0-10 ani – În cel mai probabil caz ai avut o copilărie fericită, armonioasă, plină de iubire, tandrețe și afecțiune.
   10-20 ani – În această perioadă este posibil să îți fi dezvoltat și să fi pus accent pe propria individualitate, independență și încredere în forțele proprii.
   20-40 ani – Perioada asta pare a fi una foarte rodnică, marcată de aspirații practice, cu accent pe carieră, casă, stabilitate și siguranță. Este posibil să devii prea rigidă sau serioasă. Învață să te destinzi din când în când, sau chiar să și riști din când în când. Caută să ai răbdare cu cei din jurul tău, nu toți manifestă gradul tău înalt de eficiență, ordine și organizare. :))
   40-50 ani – Perioada asta se anunță una interesantă. După toată acea muncă serioasă, acum vei fi provocată să ieși din tiparele proprii, să te depășești, să renunți la metehne vechi. Să călătorești mult, să cunoști oameni noi și să trăiești experiențe noi și interesante. Vei fi provocată să ieși din zona ta de confort și să te descoperi. Acum începi să comunici cu adevărat, să înveți limbi străine, să ții discursuri, etc, tot ce are legătură cu actul comunicării. Câmpul viziunii tale se deschide foarte mult în această perioadă (spre deosebire de cea anterioară), și începi să întrevezi noi posibilități. Acum îți poți asuma riscuri, dar evită să cazi în capcana dependențelor și a risipirii energieii în prea multe direcții concomitent. Concentrează-ți eforturile, pe cât posibil, într-o singură direcție.
   50-60 ani – Această perioadă pare a fi marcată de o nouă provocare, de dorința de a conduce, de a fi independentă. Poți conduce organizații, proiecte, poți iniția acțiuni noi, sau poți veni cu idei noi. Îți vei urma propriul drum, cu încăpățânare.
   60-70 ani – Această perioadă (și cea de dinaintea ei), reflectă perioada copilăriei și adolescenței, în caz că nu ai observat. 🙂 Aici te vei găsi preocupându-te de casă, de familie, copii și nepoți. În cel mai probabil caz îți vei dori să îți dedici restul vieții pentru ajutorarea altor oameni. Le poți alina suferințele și îi poți ajuta să se ridice în picioare, atunci când viața îi doboară. Vei învăța să iubești, dar și să te lași iubită de oamenii din jur.

   Îți doresc mult succes!

   Cu drag,
   Andrei

 16. Foarte interesant, mi-am facut si eu graficul. Inca lucrez la descifrare, dar ideea este, cum spunea cineva inaintea mea, geniala.

 17. Am un 0 intre 8 si 7 🙂 si nu reusesc sa imi dau seama cum sa-l raportez… nr complet este 4780722. Daca se poate un pic de ajutor la acel 0… Multumesc!

  • Da, este o idee interesantă. 🙂

   Acel 0 îl văd ca pe o criză (probabil spirituală), o perioadă dramatică în viața ta (40-50 ani) care, precedată de un interes amplu pentru latura materială a vieții (8), trimite către o perioadă de spiritualitate intensă (7), căutări, cunoaștere de sine, explorări interioare, poate singurătate și retragere. Următoarele două cifre (2), marchează o perioadă de împăcare, serenitate și armonie.

   Succes!

 18. buna!
  Te-as ruga, sa-mi interpretezi si mie acest numar 810020 (pe e-mail); provine din: 04.04.2005. Astept cu mare interes.
  Multumesc mult!

 19. Buna ziua. Ce spuneti de o astfel de diagrama : 1971970. Mi se pare destul de monotona,chiar daca pare perfectionista. Multumesc.

  • Bună ziua,

   Pare o diagramă interesantă, cel puțin din perspectiva faptului că este posibi ca persoana căreia îi aparține să fie nevoită să o ia de la început, în jurul vârstei de 40 de ani.

   Vă mai aștept!

   Andrei

 20. 02.08.1994 ashtept comentarii.
  208*1994=414752

  • În fața unui îndemn atât de dur, nu pot decât să mă conformez.

   Traiectoria vieții tale pare una fără prea multe bătăi de cap. Copilăria ta este marcată de ordine și disciplină, poate puțin prea multă severitate… ceea ce conduce în adolescență la un spirit individualist, independent, sau în căutarea independenței proprii. În perioada următoare (20-30 ani), te vei întâlni din nou cu acea disciplină din copilărie, dar de data asta va veni din partea ta, mai mult auto-impusă – împreună cu dorința de a munci și de a vedea roadele muncii tale. În perioada 30-40 ani văd un fel de criză personală, poate chiar spirituală – o perioadă în care îți vei pune multe întrebări și vei cerceta sensul și direcția vieții tale. Poate vei trăi anumite experiențe care îți vor deschide ochii și vei începe să vezi lucrurile altfel. Ce-i drept, în perioada 40-50 ani lucrurile par a se îndepărta oarecum de viziunea inițială – îți vei dori să călătorești, să explorezi, să ai aventuri (poate chiar în afara mariajului), să cunoști lucruri noi și oameni noi, să trăiești senzații noi și să faci toate lucrurile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna să le faci. Este o perioadă de libertinaj și de satisfacere a simțurilor proprii. Relațiile cu cei apropiați vor fi poate ceva mai dificile.
   În perioada 50-60 ani, lucrurile se vor liniști foarte mult în adâncul tău – vei dobândi o claritate a minții și a cugetului, născută probabil din experiențele pe care le vei fi trăit până la vremea respectivă, fie bune, fie mai puțin bune, și îți vei dori să fii aproape de oameni, să comunici, să te deschizi, să înțelegi și să fii înțeles, să apreciezi și să fii apreciat. Este o perioadă marcată de o mare sensibilitate sufletească.

   Cam atât ar fi. Toate cele bune.

   Andrei S.

 21. Rog descrie si mie harta . data nastere 13.04.1980=2581920

  • Bună, Bianca,

   Ai un cifru interesant acolo. Hai să vedem ce putem descoperi.
   0-10 ani – aș spune că în copilărie ai fost oarecum introvertită, timidă, poate deosebit de sensibilă și receptivă la ceea ce se întâmpla în jurul tău. Poate nu ți-a fost întotdeauna ușor să fii tu însăți.
   10-20 ani – Perioada asta contrastează puternic cu cea de dinainte, unde parcă ai explodat, mânată fiind de dorința de a experimenta, de a îți lărgi orizonturile, de a cunoaște cât mai mult.
   20-30 ani – Perioada asta marchează o anumită concretizare a energiilor tale, înspre obținerea unor rezultate concrete. Poate fi vorba despre facultate, servici, în general obiective individuale, concrete.
   30-40 ani – Perioada în care te afli acum, marcată de cifra 1, descrie o rupere de trendul indicat de primele trei cifre, ca și cum ai fi luat-o sau te pregătești să o iei într-o altă direcție. S-a întâmplat poate ceva care te-a făcut să privești lucrurile altfel, dintr-o altă perspectivă. Poate să însemne și o diminuare a veniturilor.
   40-50 ani – Numărul 9 de pe poziția a 5-a, care îi urmează lui 1, descrie un salt major în viață, din mai toate punctele de vedere (1 și 9 reprezintă capetele șirului numerelor principale). În această perioadă putem vorbi despre idealuri umanitare, despre ajutor acordat oamenilor și despre toate lucrurile pe care le faci pentru marea masă de oameni din jurul tău.
   50-60 ani – Numărul 2 descrie pentru această perioadă o stare de detașare și de detensionare, de percepție și sensibilitate crescută. În această perioadă poți deveni un sprijin puternic pentru oamenii din jurul tău. Vorbește despre aspirații intelectuale, studiu și cunoaștere atât a sinelui, cât și a oamenilor în general.
   60-70 ani – Numărul 0 aici este destul de dificil de interpretat. Nu aș spune că vorbește atât despre moarte, sau ceva tragic, cât vorbește despre o apropiere de esența vieții, de spiritualitate sau Dumnezeu. Traiectoria numerelor nu pare a fi agresivă în această ultimă parte a cifrului, și mă face să fiu mai degrabă optimist.

   Sper să îți fie de folos.

   Cu drag,
   Andrei

 22. Da,din punct de vedere spiritual,pe la 38 ani am inceput sa ma eliberez de nestiinta.Acum sunt pe drumul cel bun,vesela,optimista si fericita.Sa stiti ca exact asa am resimtit,ca pe o renastere.Parca viata de dinainte a foat traita de altcineva.

  • Bună, Mari,

   Îți mulțumesc pentru vizită și pentru feedback. Mă bucur că mergi pe calea vieții tale așa cum o faci acum. Felicitări! Te mai aștept.

   Andrei

 23. Buna! vreau si eu descrierea data nasterii: 03.01.1988- 598388
  Multumesc anticipat!

 24. Interesant. Pe mine ma sperie fluctuatia asta: 409136. o fi de bine?

 25. 617957 Se poate o interpretare, please?!?

  • Bună, Andreea,

   Recunosc că am foarte puțin timp zilele astea ca să mă pot ocupa cum trebuie de site, dar dacă îmi dai și data nașterii voi căuta să îmi fac timp și pentru o scurtă analiză. Până una alta, te poți inspira din analizele pe care le-am făcut mai sus.

   Andrei

 26. 03.11.1987 Multumesc anticipat!

  • Bună, Andreea,

   Voi fi mai succint, datorită timpului limitat pe care îl am la dispoziție.

   0-10 ani – În prima copilărie aș spune că ai avut parte de o creștere frumoasă, dar am impresia că unul sau ambii părinți au fost cam supraprotectivi, impunându-ți anumite limite, pentru a te proteja, dar pe care le-ai simțit cam sufocante.
   10-20 ani – Aici văd o emancipare a independenței, poate chiar de sub „jugul” părintesc, pentru a-ți descoperi creativitatea și expresivitatea proprie
   20-30 ani – În această perioadă văd un interes crescut pentru spiritualitate, pentru cunoaștere, pentru studii, științe, înțelepciune, cunoașterea limitelor, viziune de ansamblu asupra vieții, dar nu fără un anumit dramatism specific vârstei.
   30-40 ani – Această perioadă va fi una foarte fertilă pentru tine, mai ales dpdv al creativității și al implicării tale în lume. Vei cunoaște numeroase satisfacții în această perioadă.
   40-50 ani – Această perioadă are un caracter oarecum diferit față de celelalte, deși se păstrează același spirit, unde îți vei dori să îți extinzi orizonturile, să crești, să spargi barierele interioare și exterioare, să trăiești experiențe noi și transformatoare.
   50 ani – În ultima parte a vieții, la fel ca cea de la 20-30 de ani, vei căuta o anumită înțelegere superioară asupra vieții (altfel decât cea din tinerețe, mai matură, mai coaptă), și vei putea deveni un izvor de înțelepciune pentru cei din jurul tău.

   Analiza pleacă de la relația numerelor cu calea vieții tale (3). Am menționat asta deoarece am observat o abundență de principii active, energice, creatoare, dar prea puțină stabilitate și concretizare a planurilor, obiectivelor și viselor tale. Ai multă energie și o forță creativă puternică, dar este important să dezvolți în mod conștient obiceiul de a le concretiza.

   Succes!

 27. 02/08/1967. Multumesc frumos

  • Bună, Iulia,

   Te rog să mă ierți, dar timpul nu îmi permite să mai răspund la aceste comentarii. Îți mulțumesc pentru vizită și te rog să mă ierți. Citește articolul și restul comentariilor. Sunt convins că vei găsi ceea ce cauți.

   Numai bine.

  • Bună, Iulia,

   Rezultatul obținut din data nașterii tale este: 409136

   Configurația asta îmi spune că unde poate nu ai avut o viață ușoară (încercări mari în adolescență, și în etapa de maturizare, decepții, anumite pierderi), pot spune că ultima parte a vieții tale va fi din ce în ce mai frumoasă. Bucură-te de viață, de tine, de tot.

   Sărbători fericite!

   Andrei

 28. 220416. daca ai timp . multumesc.

  • Îți mulțumesc pentru vizită, dar nu am timp să mă ocup de toate aceste solicitări! Nu am timp nici măcar pentru a scrie articole… Îmi pare rău.
   Te rog să te ghidezi după indicațiile din articol și din ce am scris prin restul comentariilor.

   Îți doresc mult succes!

  • Salut, Florin,

   Din câte văd, aș spune că ai fost destul de sensibil în copilărie și adolescență, poate chiar introvert, timid și retras. Nu îți cunosc vârsta, dar aș spune că maturizarea vine ca o criză puternică în viața ta, determinându-te să te mobilizezi pentru a-ți atinge obiectivele, visele, planurile. Ultima parte a vieții va fi activă, și încărcată cu satisfacții personale, bucurii familiale, armonie, etc.

   Sărbători fericite!

   Cu drag,
   Andrei

 29. interesanta informatie.
  1595800 o parere despre 0 multumesc

  • Bună, Monica,

   În principiu ar fi vorba despre o perioadă critică, marcată de multe încercări și dificultăți. Nu arată roz, dar totul poate fi depășit prin credință și încredere. Numărul 0 este, printre altele, numărul care se aproprie cel mai mult, conceptual vorbind, de Dumnezeu.

   Îți doresc mult succes!

   Andrei

 30. cum se interpreteaza numarul destinului 2 din 11?

  • Bună, Monica,

   Dacă te referi la Calea Vieții (numărul obținut prin însumarea cifrelor din anul de naștere), poți intra aici: , pentru a vedea interpretarea numărului 2.

   Dacă te referi la Numărul Destinului – numărul obținut prin însumarea cifrelor corespunzătoare întregului nume, pentru acest indicator încă nu am scris niciun articol, dar îți promit că o voi face într-un viitor, sper eu, nu prea îndepărtat. Până atunci, nu îți pot face o analiză ad-hoc, fără a cunoaște și ceilalți indicatori care compun harta numerologică a unei persoane.

   Dacă vrei să discutăm mai pe larg, îmi poți scrie un mail, folosind butonul din mijloc, din partea de sus a paginii.

   Numai bine!

   Cu drag,
   ANdrei

 31. buna ! o interpretare pentru 26.11.1971 – 5146281 , se poate ? multumesc anticipat.

  • Bună, Cristina,

   Din păcate timpul nu îmi permite luxul de a mai răspunde la aceste comentarii. Abia dacă reușesc să găsesc timp pentru a mai lucra la câte un articol. Ghidează-te după indicațiile din articol, apoi citește restul comentariilor. Sunt convins că vei afla răspunsurile pe care le cauți.

   Cu drag,
   Andrei

  • Bună, Cristina,

   Ai obținut un număr interesant acolo. Aș spune că viața ta este într-o continuă mișcare și expansiune. Foarte multă energie, foarte multe lucruri se întâmplă, multe direcții, multe planuri. Cred că în această perioadă a vieții tale (40-50 ani) cred că te gândești mai mult la familie, la casă, la nevoile de bază ale sufletului tău. Ajuți mai mult, sacrifici mai mult, dar în cele din urmă vei primi și mai mult. Sfârșitul vieții pare la fel de activ și de energic ca și începutul său.

   Îți doresc mult succes!

   Sărbători fericite!

   Cu drag,
   Andrei

 32. Buna ziua, Andrei. Pentru ca traiectoria vietii mele pare banala (3558303), as vrea foarte mult, in masura in care mai ai timp, o interpretare pentru traiectoria fiicei mele a carei cifra mi se pare foarte diferita de majoritatea celorlalte – 5999994 (30.03.1998). Multumesc anticipat pentru ajutor

 33. Buna ziua,

  Pare interesant ceea ce ati scris. Va rog tare mult, daca aveti timp, sa-mi interpretati si mie numarul care mi-a iesit:
  1792974
  Astept cu mare interes raspunsul d-voastra.
  Multumesc frumos.

 34. Buna seara, foarte interesant ce ati scris. Cand aveti timp, va rog sa-mi interpretati si mie numarul: 05.12.1981 – 1014272!Va multumesc anticipat!

 35. Buna seara,este f.intereseant acest calcul si grafic,daca puteti sa interpetati si mie acest numar ptr. nepoata mea: 24.02. 2005-.multumesc anticipat.

 36. Buna Ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti cu interpretarea codului meu 809750.Nu stiu deloc sa-l interpretez…e de bine,sau de rau acest cod.Va multumesc anticipat!

  • Bună ziua,

   În numărul dumneavoastră apar ceva încecărcări, este adevărat, atât în tinerețe cât și la bătrânețe. Din câte observ, s-ar putea să aveți de furcă în mod particular cu lucrurile materiale, cu stabilitatea, cu direcția sau lipsa unei direcții clare (indicată de absența numerelor pare din viața adultă. Ați avut poate parte de o copilărie marcată de disciplină, rigurozitate? Un părinte cu o mână fermă? În adolescență și până la maturitate apare o criză existențială, urmată de o transformare radicală, în jurul vârstei de 30 de ani. Sunteți o fire activă, energică, dinamică și antrenantă, dar lipsa practicalității vă poate aduce prejudicii.

   Nu este de bine, nici de rău, este viața cu încercările ei. Nu este greu de interpretat, mai ales dacă vă uitați prin comentariile anterioare, dar, în orice caz, nu ar trebui să vă bazați pe acest „cod”.

   Vă doresc multă sănătate și puterea de a vă cunoaște, și la bine, și la rău.

   CU drag,
   Andrei

 37. Buna ziua,

  Va multumesc frumos pentru interpretare. Ati atins in linii mari cateva aspecte esentiale.

  O zi buna,
  Clara.

 38. buna…interesant tot ce am citit..si felicitari..te rog frumos cand ai timp sa imi interpretezi si mie 22.05.1988

 39. Buna ziua,

  Numarul meu este 1401981 si nu stiu cum sa-l interpretez, mai ales ca ma cam sperie acel 0.

  Multumesc frumos!

  • Bună, Alissa,

   Nu ar trebui să îți faci prea multe griji. Poate să însemne o perioadă marcată de una sau mai multe crize existențiale, un eveniment dramatic în viața ta (între 20-30 de ani) etc, care te va conduce către o reorganizare și o reevaluare a vieții tale. Va trebui să dai dovadă de curaj și de încredere, căci poate fi vorba și despre o schimbare totală a direcției vieții tale. Cu toate acestea, nu te îngrijora. Caută să te cunoști și să înțelegi ce vrei să faci cu viața ta. Restul vine de la sine.

   Toate cele bune,
   Andrei

 40. Multumesc frumos de interpretare.Va doresc o saptamana minunata+multe ganduri bune cu drag!

 41. Multumesc frumos pentru comentariu.

  Pare-se ca in momentul de fata chiar are loc acea schimbare totala de directie despre care ai mentionat tu si chiar simt ca am luat-o de la 0. 🙂

  Multumesc pentru incurajari si iti dorect mult succes in ceea ce faci. 🙂

 42. Numarul meu este 2982714 si nu stiu cum sa-l interpretez, mai ales ca ma cam sperie cei doi de 2 si 1, din cate am vazut nu e prea bine

 43. Buna ziua,

  Foarte interesant articolul dvs, mi-a starnit curiozitatea.
  Va rog frumos daca puteti sa imi faceti si mie o scurta descriere. Numarul meu este 202980, cam multi de 0, nu? 🙁

  Va multumesc anticipat!

 44. Salut.Sint Tatiana si as dori sa stiu ce viata ma asteapta in urmatorii anii.Chiar m-ati facut curioasa mai ales ca am incercat si eu si nu prea i-mi dau seama ce se intimpla.Nr.meu este 3162393 daca am socotit bine anul nasterii;16 .11.1063.Multumesc si astept un raspuns,sanatate maxima si spor la treaba….va pup.

 45. Multumesc pentru informatii, mi-as dori foarte mult sa stiu ce sa fac in perioada urmatoare, simt ca sunt la un capat de drum.Numarul meu este 1984752, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.

  Multumesc!

 46. Cu modestia de rigoare a-si intreba cum se poate calcula traiectoria celor care au trecut prin cateva „situatii limita”?
  Nu cumva acestea schimba traiectoria initiala?
  Am destule exemple de persoane trecute dincolo si la care metoda de mai sus nu spune nimic relevant

  • Bună ziua,

   Așa este, aveți dreptate. Tocmai de aceea nu îmi pun prea multă încredere în „revelațiile” aduse de acest calcul. Are mai mult de-a face cu numerologia modernă, de tip new-age, decât cu numerologia de bază, principială. Cu toate astea, sunt surprins în continuare că este unul dintre cele mai populare articole de pe site…

   Vă mulțumesc pentru vizită și sper să vă interesez cu noua serie de articole-eseu pe care le am pregătite pentru apariție în următoarele zile.

   Toate cele bune!

   Cu drag,
   Andrei

 47. Buna Andrei, ma poti ajuta cu o mica detaliere pentru 19.01.1970? Numarul este 3744970 si am incercat sa-i dau o interpretare insa nu cred ca am reusit sa-mi ofer o perespectiva corecta. Mii de multumiri!

  • Bună, Mihaela,

   Hai să o luăm altfel. Care este interpretarea ta, cum ai ajuns la ea, și de ce crezi că nu este perspectiva corectă?

   Îți mulțumesc pentru vizită!

   Cu drag,
   Andrei

 48. Numarul meu e 5591176 as fi recunoscator daca cineva mi-ar explica cum sta viata mia!

 49. Buna Andrei
  Stiu ca esti ocupat dar cand ai timp te rog mult:
  6.12.1968. 141696
  24.05.1969 236280
  20.05.2001 200100.
  Ma sperie ultima data de nastere.

  • Buna ziua, draga doamna,

   In principiu nu ar trebui sa va faceti griji. Configuratia nu este atat de dramatica pe cat ar parea. As vedea mai degraba o apropiere puternica de Dumnezeu ca fiind definitorie pentru aceasta.

   In orice caz, viitorul nu este niciodata bătut in cuie. In functie de cum alegem fiecare dintre noi in incercarile din viata noastra, asa ne va fi si drumul. Nu va pot dori, dvs. si copilului, decat luminarea constiintei astfel incat sa puteti intelege si recunoaste aceste provocari.

   In sfârșit, nu putem spune niciodata si nimic cu certitudine. Sfatul meu este sa va linistiti si sa mergeti inainte cu credință ca totul este asa cum trebuie sa fie.

   Cu drag,
   Andrei

 50. Te citesc si imi place ceea ce scri, cum explici pe intelesul tuturor.Din curiozitate mi-am calculat si eu si iata ce a iesit:15.05.1978=2976890.Cum vezi tu ultimele doua cifre?Pe mine m-au pus putin pe ganduri.
  Iti multumesc, cu drag Cami!

  • Nu este nevoie să cazi pe gânduri. Ia-o ca atare, ca pe un simplu fapt informativ. În sfârșit, poate însemna orice. Dacă am învățat un lucru în acești ani de studiu a fost că numerologia are prea puțin de-a face cu fapte și evenimente concrete din viața ta, deși unii numerologi se străduiesc să le lege pe cele două (ceea ce în viziunea mea este o greșeală). Numerele, pentru mine, par a fi legate de o substanță mult mai abstractă, care legătură, dacă există (căci nu există certitudini pe lumea asta), are mai degrabă de-a face cu viața noastră interioară, cu trăirile și cu emoțiile noastre.
   În schimb, Numerologia își pierde aplicabilitatea atunci când încercăm să sondăm în misterele unui viitor pe care nu îl cunoaștem, dar de care ne temem în egală măsură. Dorința omului de a cunoaște viitorul se bazează pe o frică adâncă, pe o angoasă legată de toate marile necunoscute ale vieții sale (ce este viața? ce este omul? există destin? trăim pentru un scop sau totul e în van și trecător?).

   Cu ajutorul numerologiei am învățat că cel mai important lucru este să trăiesc în prezent și să lucrez cu ce am acum la îndemână, și nu să mă înfricoșez de teama provocărilor și încercărilor cu care poate mă voi întâlni peste cine știe câte decenii.

   Așadar și prin urmare, haideți să nu mai cădem în capcanele întinse de propriile noastre incertitudini. Articolul de mai sus este un exercițiu, iar rezultatele sale ar trebui luate cel mult ca divertisment, și nu ca și motiv de îngrijorare.

   Pe de altă parte, găsesc curios faptul că, dintre toate articolele de pe site, tocmai acesta este cel mai căutat și comentat. Nu este curios cum curiozitatea ne împinge tocmai către acest tărâm atât de angoasant al dorinței de a ne cunoaște viitorul?

   Între cunoaștere de sine și cunoașterea viitorului ce am alege?

 51. Buna ziua,Andrei ,05/07/1969,in limita timpului arunca o privire .Multumesc.

 52. salut, andrei.
  mie mi-a iesit 5374278 27.02.1989
  astept sa-mi raspunzi. mersi

  • Salut Marius,

   Îmi pare rău că trebuie să aștepți atât, dar cred că dacă mai citești o dată articolul ai să găsești și răspunsul la întrebarea ta.

   Succes!

   Andrei

 53. Buna Andrei,

  Sper sa-ti gasesti putin timp sa te uiti putin si pe rezultatul pe care l-am obtinut calculand data nasterii a fiicei mele.
  15.06.1999 3010494
  Sunt foarte speriata….
  Poti sa-mi spui cum vezi tu acest rezultat ?

  Multumesc mult si Doamne-ajuta sa fie bine !

 54. Iti multumesc mult Andrei !

  La multi ani pentru 30 noiembrie !

 55. cind ai timp arunca o privire la 06.08.1952.multumesc

 56. Buna! Data nasterii este 03.07.1974 si am obtinut numarul 606018. In aafara de o interpretare sumara, m-ar interesa si o consultatie mai amanuntita. Daca se poate si ai timp, iti multumesc anticipat.

 57. 21.11.1976 = 4171336
  1-10ani perioada de punere a temeliei intr-un mediu destul de rigid
  10-20 ani noi inceputuri
  20-30 ani evenimente ce duc spre o apropiere de Dumnezeu chiar autocunoastere
  30-40 ani noi inceputuri si originalitate dar si inclinatii egocentrice care venite dupa perioada precedent poate scoate la iveala o dorinta agresiva de independent
  40-50-60 ani peroiada sociabilitate expresivitate si creativitate in care energiile pot fi imprastiate in mai multe directii ducand la suprasolicitare si la o lipsa de energie pentru episoade dramatice ce pot avea loc in aceasta perioada
  60-70 ani perioada in care se restabileste un echilibru , o periada de armonie in dragoste, familie , dar in care nu lipseste totusi si sacrifiul
  Cam asa ar suna interpretarea mea la primul numar dar la al doilea???

  1.11.2001 = 222111
  1-10-20-30 ani perioada dominata de timidate si bazata pe ajutorul celor din jur, in care se invata diplomatia convietuirea in parteneriat
  30-40-50-60 ani noi inceputuri bazate originalitate si independenta in care verbul “a conduce” este primordial dar prezentand si o inclinatie spre egocentrism

  5.8.1973(5 august) daca luam 1) 508*1973=1002284
  2) 58*1973=114434
  1) 1-10 ani fiind perioada de inceput as interpreta-o ca fiind perioada in care se cauta un sens, un reper
  10-20-30 ani perioada in care au loc intamplari ce duc la o constientizare ridicata asuprea realitatilor vietii dar si la reflectii interioare ce duc la revelatii si transformari
  30-40-50 ani este perioada acceptarii parteneriatelor dar si perioada in care ajutorul primit de la cei din jur nu se lasa asteptat. Acum ar trebui invatata diplomatia si docilitatea
  50-60- ani este perioada in care, cu lectiile invatate anterior, aptitudinile organizatorice se ascut iar puterea si realizarea financiara nu se lasa asteptata insa atentie la ambitiile si aspiratiile prea inaltecare pe fondul lectiilor dure de la inceput sa nu se transforme inn lacomie . Este o perioada in care va fi nevoie sa oferi protectie insa atentie ca aceasta sa nu fie exagerata sis a se transforme in dictatorism 60-70 ani perioada in care incapatanrea si rigiditatea varstei dar si seriozitatea acumulata in timp duc alaturi de o munca tenace la intarirea temeliei unei munci de o viata si a mentinerii unui success material
  2)114434
  0-10-20 ani perioada de inceput in care fara vreun model, probabil, este marcata de cautarea unui sens pana la drumul spre independent
  20-30-40 ani perioada marcata de incapatanare , seriozitate si munca rodnica ce duce la crearea unei temelii si a unui success material
  40-50 ani este o perioada in care , poate datorita incapatanarii, rigiditatii sau a superficialitatii , energiile sunt imprastiate in diferite directii secatuindu-te nelasandu-ti suficienta energie pentru evenimentele de natura dramatica
  50-60 de ani evenimentele din decada precedent te pot trezi la realitate si reintoarce pe drumul muncii intarindu-ti temelia si succesul material
   Cam acestea ar fi interpretarile mele optimiste, pesimiste… doar asa le-am interpretat ca necunoscator si astept corecturile de rigoare

  • 21.11.1976 = 4171336
   1-10ani perioada de punere a temeliei intr-un mediu destul de rigid
   10-20 ani noi inceputuriok, dar cu accent mai mult pe stabilirea identitatii proprii
   20-30 ani evenimente ce duc spre o apropiere de Dumnezeu chiar autocunoastere studiu individual, aprofundare, autocunoastere, ok
   30-40 ani noi inceputuri si originalitate dar si inclinatii egocentrice care venite dupa perioada precedent poate scoate la iveala o dorinta agresiva de independenta aș adăuga poate ceva note de afirmare a individualității proprii
   40-50-60 ani peroiada sociabilitate expresivitate si creativitate in care energiile pot fi imprastiate in mai multe directii ducand la suprasolicitare si la o lipsa de energie pentru episoade dramatice ce pot avea loc in aceasta perioada ok
   60-70 ani perioada in care se restabileste un echilibru , o periada de armonie in dragoste, familie , dar in care nu lipseste totusi si sacrifiul aș adăuga poate și culegerea roadelor din perioada 40-60 de ani
   Cam asa ar suna interpretarea mea la primul numar dar la al doilea???

   1.11.2001 = 222111
   1-10-20-30 ani perioada dominata de timidate si bazata pe ajutorul celor din jur, in care se invata diplomatia convietuirea in parteneriat
   30-40-50-60 ani noi inceputuri bazate originalitate si independenta in care verbul “a conduce” este primordial dar prezentand si o inclinatie spre egocentrism

   Aici e o configurație destul de dificil de interpretat. De regulă, când apar astfel de „aglomerări”, tind să trec dincolo de aspectelor mundane ale cifrelor, și mă orientez spre octavele superioare, ca și țeluri ce ar trebui atinse de către persoana respectivă. 2 și 1 aici indică o primă parte a vieții cufundată în clar-obscur, undeva în spatele cortinei, după care în partea a doua vieții lecția afirmării de sine, de a se arunca în lumina reflectoarelor.

   5.8.1973(5 august) daca luam
   1) 508*1973=1002284

   1-10 ani fiind perioada de inceput as interpreta-o ca fiind perioada in care se cauta un sens, un reper As indica aici o anumita rezistenta fata de modelele educationale, o puternică individualitate
   10-20-30 ani perioada in care au loc intamplari ce duc la o constientizare ridicata asuprea realitatilor vietii dar si la reflectii interioare ce duc la revelatii si transformari sau o perioadă de rătăcire exterioară și interioară, inabilitatea de a construi ceva
   30-40-50 ani este perioada acceptarii parteneriatelor dar si perioada in care ajutorul primit de la cei din jur nu se lasa asteptat. Acum ar trebui invatata diplomatia si docilitatea aș adăuga poate și tentația de a manipula, de a folosi orice fel de mijloace pentru a-și atinge obiectivele, după atâta vreme în care nu i s-a legat nimic în viață
   50-60- ani este perioada in care, cu lectiile invatate anterior, aptitudinile organizatorice se ascut iar puterea si realizarea financiara nu se lasa asteptata insa atentie la ambitiile si aspiratiile prea inaltecare pe fondul lectiilor dure de la inceput sa nu se transforme inn lacomie . Este o perioada in care va fi nevoie sa oferi protectie insa atentie ca aceasta sa nu fie exagerata sis a se transforme in dictatorism
   60-70 ani perioada in care incapatanrea si rigiditatea varstei dar si seriozitatea acumulata in timp duc alaturi de o munca tenace la intarirea temeliei unei munci de o viata si a mentinerii unui success material ok

   aș spune că varianta corectă e cea cu 508…

   Felicitări pentru efort! Este admirabil! EȘti pasionată de numerologie?

   Andrei

 58. Multumesc! Pentru aprecieri si interpretari.
  Da, imi place numerologia, astrologia si tot ce tine de paranormal insa… mi-am hranit aceste framantari doar cu franturi adunate de pe ici si de pe colo, nestiind de unde sa incep sa aprofundez.
  Revenind la interpretari recunosc ca la a doua am cam tresarit nestiind cum s-o interpretez… O fi de bine? O fi de rau? Au fost primele ganduri apoi am incercat sa dau conotatii si semnificatii doar din cele cateva descrieri ale numerelor, prezentate de dumneavoastra. Apoi… dupa ce am citit si interperatera data de dvs, mi-am spus: pana la urma nu este atat de rau… a sta in umbra, in spatele cortinei si a strange (informatii, cunostinte , intelepciune, dorinta…) pana la 30 de ani poate fi benefic ca de altfel si iesirea dupa acesta varsta in lumina reflectoarelor , atunci cand deja stii (sau macar simti) cine esti, stii ce vrei si unde vrei sa ajungi … Apoi un scorpion cu multi 1 a carui nume incepe cu A si are ca an de nastere (dupa zodiacul chinezesc ) un an de sarpe de metal nu se poate irosi sau ceda fara a lupta, incerca sau starui. (bineinteles dintr-o perspectiva subiectiva)
  Ma gandesc daca nu cumva s-ar putea face o interpretare nu numai urmarind drumul sus si jos al valorii numerelor ci si prin interpretarea semnificatiei fiecarui numar.

 59. Buna

  Pentru numarul 2184480 as vrea sa stiu care ar fi interpretarea..te rog.

  • Buna. As dori si eu o interpretare 01.11.1979 , numarul este 219669 ( cam scurt 🙂 ) iar fetita mea 23.09.2011 numarul ei este 4643399. Multumesc anticipat pentru raspuns.

   • Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Îmi pare rău și vă mulțumesc pentru înțelegere.

    Andrei

 60. Buna! Data nasterii este 03.07.1974 si am obtinut numarul 606018. As vrea sa stiu care este interpretarea ta, te rog! Multumesc!

 61. E un articol foarte interesant! As vrea sa aflu interpretarea, daca cineva doreste si are timp. Data nasterii: 8.12.1996 iar nr este 1.620.752 multumesc.

 62. Buna Andrei! daca ai timp as vrea sa stiu si parerea ta despre nr. 625110- provine din data 3.11.2010 si 399354 din data 2.02.1977!
  Multumesc anticipat!

 63. Am citit articolele tale , imi plac foarte mult , am gasit multe multe lucruri interesante si o sa le recomand prietenilor!
  Cand vei avea timp as vrea sa imi spui ce parere ai despre numarul 5640872 -este numarul baiatului meu, Andrei-Cristian data nasterii 28.12.2006 si numarul meu 1602536- data 8.11.1976.
  Mersi!

 64. 21.02.1985 = 4172470 as dori si eu o interpretare daca se poate.
  mul;tumesc frumos

  • Buna Andrei! te rog frumos ,data nasterii 24.10.1970 ,nr este 4747700 iar baiatul meu are data nasterii 30.11.2009 ,nr lui este 6049099.Te rog frumos ,ma cam sperie nr meu!

   • Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Pentru mai multe detalii, poți citi restul comentariilor și vei găsi informații despre algoritmul de interpretare a unui astfel de șir de numere. Nu este nimic de care trebuie să te îngrijorezi, totuși. Îmi pare rău și îți mulțumesc pentru înțelegere.

    Andrei

  • Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Pentru mai multe detalii, poți citi restul comentariilor și vei găsi informații despre algoritmul de interpretare a unui astfel de șir de numere. Îmi pare rău și îți mulțumesc pentru înțelegere.

   Andrei

  • Salut, Romeo,

   Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Pentru mai multe detalii, poți citi restul comentariilor și vei găsi informații despre algoritmul de interpretare a unui astfel de șir de numere. Îmi pare rău și îți mulțumesc pentru înțelegere.

   Andrei

 65. 24.10.1970 ADICA 4747700 ,va rog se poate o interpretare?si pt copil 30.11.2009 -6049099.va rog mult de tot.Multumesc!

 66. Buna! foarte interesante articolele tale si foarte tare calculul acesta numerologic pt traiectoria vietii. O intrebare daca imi permiti eu ajung la 9 scad la 7 si apoi la 1 .. e tragica treaba sau pot spera la ceva ok ?:) ( 3797157) Multumesc anticipat pentru raspuns

  • Nu este nimic tragic sau îngrijotător. Este doar vorba despre o schimbare de perspectivă. Pentru mai multe detalii, citește comentarii anterioare unde dădeam mai multe exemple de interpretare a șirurilor de numere.

   Andrei

 67. Buna Andrei! data nasterii mele este 29.06.1976 iar numarul rezultat este 584896.Daca se poate o interpretare si pentru mine :)) . multumesc mult. Ioana

  • Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Pentru mai multe detalii, poți citi restul comentariilor și vei găsi informații despre algoritmul de interpretare a unui astfel de șir de numere. Îmi pare rău și îți mulțumesc pentru înțelegere.

   Andrei

 68. Am o intrebare, intre 30-40 ani , dezvoltare spirituală. Apoi devin un lider, sa inteleg? 14.12.1981 =2797172

  • Nu e chiar atât de simplu. Poate fi o chestiune de afirmare a propriei independențe, de încercare a voinței și tenacității proprii, de concentrare asupra sinelui etc. Citește restul comentariilor mele din trecut, acolo unde dădeam mai multe exemple despre algoritmul de interpretare a unui șir de numere.

   Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Îmi pare rău și vă mulțumesc pentru înțelegere.

   Andrei

 69. VA ROG MULT DACA SE POATE O INTERPRETARE . MULTUMESC MULT .

  EU AM NR 3534342 / 18 06 1957

  BAIATUL 5143528 / 26 03 1976

  FATA 2582546 / 13 03 1982

  • Din păcate timpul nu îmi permite să mai răspund la astfel de solicitări. Voi reveni cel mai probabil anul viitor, când se liniștesc treburile în viața mea personală. Îmi pare rău și vă mulțumesc pentru înțelegere.

   Andrei

 70. VA ROG MULT DACA SE POATE O INTERPRETARE . MULTUMESC MULT .

  28.02.1994

  2802 * 1994 =5587188
  Doar o mica descriere despre acei 3 de 8 ..:D Cam ce ar semnifica..:D .. Sunt chiar curios…

 71. 1.997.976
  da, se pare ca eu (o sa) duc o viata plina de neimpliniri, frustrari si sacrificii. si abia pe la 70 de ani o sa imi vad de familie. mnah… nplanul pe care il aveam pentru mine, dar….

  • :)) Ai ales cele mai negative conotatii posibile atribuite cifrei 9. De ce? In fiecare moment ai posibilitatea de a-ti construi destinul, Oana.

   Numerele acestea, daca arata intradevar ceva, arata in speta anumite provocari cu care este posibil sa ne intalnim sau nu. Destinul nostru tine de raspunsul pe care il dam noi acestor provocari. Nu e necesar sa fim fatalisti.

   Succes!

 72. Mai bine nu calculam ….3420000 a iesit pentru fiul meu si 2783903 pentru mine

  • Nu este cazul să te îngrijorezi. După cum spuneam și în comentariile anterioare, 0 nu înseamnă neapărat ce e mai rău, ci că persoana respectivă va fi nevoită să aprofundeze anumite lecții în această viață, lecții ce ar trebui să îl aducă pe om mai aproape de acea esență fundamentală a ființei sale – Dumnezeu. 0, în numerologie, este sursa tuturor numerelor, și în același timp este dincolo de numere, dincolo de înțelegerea noastră. De aici este și asemuit lui Dumnezeu. Este fără început și fără sfârșit. Îmi poți transmite pe mail datele de naștere ale fiului tău (data, ora și locul noașterii)?

   Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *