Numărul 3 – Cifra Creativului

 
Durata articol - 4 minute

3

Oamenii născuți sub această cifră sub extrem de energici și au multe de oferit, dar pot suferi crize temperamentale foarte puternice.

Pentru a afla dacă acest număr se află printre numerele tale principale, urmează instrucțiunile de pe pagina Introducere în Numerologie!

Simbolismul cifrei 3 este reprezentat prin uniunea a două persoane care se lărgește pentru a include o a treia persoană. Prin această expansiune apare mai multă vigoare și un ajutor în plus. Acesta este un număr care motivează și inspiră pe cei din jur. Cu toate astea, atunci când doi membri se grupează împotriva celui de-al treilea, apar sentimente de depresie și incertitudine care planează deasupra întregului grup.

 

Aspecte pozitive ale personalității numărului 3

Dintre toate numerele acesta tinde a fi cel mai expresiv. Cei născuți sub această cifră vor aduce bucurie și creativitate în viețile celor din jur. În numerologie, numărul 3 este cel mai creativ dintre toate numerele. Cu o imaginație activă puternică, acești oameni dau viață imaginației prin toate mijloacele posibile. În plus, acești indivizi sunt înzestrați cu acel entuziasm copilăresc față de lumea înconjurătoare, ceea ce face ca învățarea și explorarea să fie foarte importante pentru ei.

Numărul 3 este cunoscut ca o persoană capabilă de a inspira prietenii, colegii, angajații și pe aproape oricine altcineva. Ei își folosesc darul extraordinar al cuvântului pentru a-i motiva pe cei din jur. Ca semnul astrologic Leu, numărul 3 caută să facă pe toată lumea fericită și nu înțelege de ce unii nu ar putea fi entuziasmați de lucrurile extraordinare care urmează să vină!

Numerologic vorbind, numărul 3 învață să nu își împrăștie energia în prea multe direcții simultan. Ei învață să trăiască în prezent și să se bucure de fiecare clipă care vine. Indiferent de cât de greu ar fi începutul, fiecare nou lucru aduce bucurii și experiențe noi care conduc către dezvoltarea personală a individului.

Când curtezi pe cineva născut sub numărul 3 este important să păstrezi o atitudine jucăușă și deschisă. Acești oameni prețuiesc cu adevărat comedia și o doză bună de umor, și au tendința de a lumina încăperea atunci când sunt bine-dispuși.

Trebuie ținut minte că unii dintre cei născuți cu această cifră au tendința de a mușamaliza durerea prin râs.

În tarot, cifra trei este reprezentată de către „Împărăteasă”. Această carte simbolizează abundența și este un indiciu asupra bogățiilor care îi așteaptă pentru inspirația pe care o aduc în lume.

 

Aspecte negative ale personalității numărului 3

Ca toate numerele, și cifra 3 are punctele sale slabe. Cel mai vulnerabil aspect al lor este de departe tendința de a exagera.

Pentru cifra 3, exagerarea nu este nimic altceva decât o tactică de a-și „lărgi” povestea. Cei născuți sub această cifră caută de obicei să își fabrice cele mai interesante și mai antrenante povești cu putință, fiind convinși că micile exagerări pot oferi publicului lor ceea ce au nevoie. Ceea ce ei nu realizează este că mulți oameni sunt deranjați de acele „mici” exagerări, și ar prefera ca inspirația să nu pară mai mult decât ceea ce este.

Alte aspecte negative pot fi: lene, impracticalitate, criticism, infantilism.

În afara acestora, oamenii cu o personalitate de tip 3 trec adesea prin perioade intense de toane. Într-o clipă ei pot părea fericiți, iar o secundă mai târziu îi poți vedea sfărâmându-se sub greutatea tristeții.

A învăța să nu își mai folosească empatia naturală pentru a atrage emoțiile celor din jur este o lecție importantă pentru aceștia. Cu ajutorul unor mecanisme de apărare psihică și unor strategii de management a propriei energii, temperamentul oscilant al acestora poate fi adus în limite acceptabile. Acest lucru face ca viața acestor mândri inspiratori să fie mai echilibrată și mai puțin stresantă, permițând în același timp prietenilor lor să se relaxeze știind că nu vor avea întotdeauna de înfruntat puternicele lor crize temperamentale.

Află mai multe despre destinul tău

Dacă te-am făcut curios în legătură cu cine ești cu adevărat, și vrei să continui călătoria de cunoaștere de sine, îți recomand Cursul Gratuit de Numerologie Hermetică, sau oricare din analizele natale și predictive din secțiunea SHOP a acestui site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *